Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A suliba menet nem fagytok meg?

A suliba menet nem fagytok meg?

Figyelt kérdés

Elvileg még ennél is hidegebb lesz mint most. Úgyhogy nem tudom, hogy ennél hogyan lehetne jobban felöltözni. Van rajtam egy térd fölé érő zokni, egy harisnya, és egy farmer. Felülre veszek fel trikót, pólót, pulcsit, kabátot, kesztyűt, sálat, sapkát, kapucnit. A felső testem nem is fázik, azzal nincs is gond. DE. Alulra már nem tudok felvenni semmit. Hogyha még plusz réteget vennék fel, akkor "halálra sülnék" benn a fűtött suliban. Ti hogy vagytok ezzel? Reggel nem fáztok, hogyha csak egy hosszú zokni, meg egy farmer van rajtatok? Hogyha "csak" egy harisnyát veszek a gatya alá, akkor is megsülök, nemhogy még több réteget. A lábfejem is szétfagy, de több zoknit meg már nem tudok felvenni, mert a cipő méretre pont jó, és akkor még egy rétegtől nyomná a lábam. Oké nem lakok annyira messze a sulitól, de attól még azon a kis szakaszon is meg lehet fázni.

Mit csinálnátok a helyemben? Vagy ti hogyan oldjátok meg?

14/lány

2012. febr. 4. 20:35
1 2
 1/18 anonim válasza:
72%

Én ált. nem fázom, birom a jideget, rajtam csak mindik egy trikó, poló, kabát van, meg egy zokni, farmer, semmi más!

:)

De sajnos fogalmam sincs, hogy hogy old meg a te problémádat. :(

2012. febr. 4. 20:39
 2/18 anonim ***** válasza:
szia! én fiú vagyok és a suliban két harisnyanadrágot veszek fel a nadrág alá
2012. febr. 4. 20:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolába menet kb. húsz perc séta a fiamnak. Erre az időre elég egy vastag bélelt nadrág, vagy ha nincs éppen tiszta neki, akkor nadrág alá egy vékony nylon harisnyát és rá egy pamut cicanadrágot vesz fel, ebben sem szokott fázni.

Érdemes egy számmal nagyobb cipőt, bakancsot venni télre, mert akkor jobban fel tudsz öltözni és nem szorít.

2012. febr. 4. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát én a nadrág alá felveszek egy cicanadrágot és azzal elvagyok, suliba sincs melegem. Felülre "csak" pólót, kardigánt és kabátot veszek és csak kesztyűt hordok. A sál és a sapka örök ellenségek számomra.:D
2012. febr. 4. 21:27
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Dehogynem, majd megfagyok. Mindig van rajtam póló, hosszú ujjú, kardigán, erre még kötött pulcsi, sál, kesztyű, fülvédő, szövetkabát, 2 zokni, bakancs, de majd megfagyok. Sajnos nem tudom, mi a megoldás, de tegnap hazafelé jövet már elbőgtem magam konkrétan, annyira fáztam, mínusz 22 fok volt.

19L

2012. febr. 4. 21:28
 6/18 anonim ***** válasza:
én mikor megyek suliba harisnya (vastagabb) zokni, meg gatya, felülre: melegebb hosszú ujjú garbós felső, meleg pulcsi, kabát sapka sál kesztyű
2012. febr. 4. 21:28
 7/18 anonim ***** válasza:

Reggel nem szoktam fázni, mert mindig későn indulok, és futnom kell hogy odaérjek időben. A buszon és a metrón meg meleg van. :)

Hazafelé viszont megfagyok, ezért ált egy harisnyát veszek a nadrág alá, felülre hosszúujjú+vékony pulcsi+vastag pulcsi+kabát.

2012. febr. 4. 22:00
 8/18 anonim ***** válasza:
Hát én úgy szoktam hogy a felsőm, amit a suliba hordok, arra ugyebár felveszek egy puclsit, hogyha fánék, erre még egy vastag pulóvert amit suliba leveszek, meg egy mellényt, erre jön a legvastagabb téli kabátom. Két kesztyűt vezsek fel, mert a 10 perces reggeli sulibamenetkor megfagyott az ujjam! Ez komoly, másodfokú fagyási sérülésem van, jelenleg hólyagos, és nagyon fáj!
2012. febr. 4. 22:09
 9/18 anonim ***** válasza:

vegyél lábszármelegítőt. hordhatod kívül is! hm? :)

illetve én vastag gyapjúzoknit hordok, de azt csak cipőbe, kintre. szóval dupla réteg. le lehet venni, ha fűtött helyiségbe jutsz, visszadugod a normális zoknis lábad a cipődbe. :D

2012. febr. 4. 22:26
 10/18 anonim ***** válasza:
vegyél cicanacit és rá egy farmert, és ha meleged van, vedd le a farmert :)
2012. febr. 5. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!