Srácok, ti így télen miben vagytok, hogy nem fagytok szét?
Na hát azt sosem fogom megérteni mi a divatos abban, hogy az embernek a fél segge kilóg a nadrágból......bár gondolom Te sem vagy több 18-nál kedves elsö válaszoló.
Kedves kérdezö!
Lehet kapni sínadrágok alá alsót, teljesen testhez simul és nagyon jó meleg, Én ilyeneket hordok nadrág alá.
Hosszúujjú pólókat, némelyik garbós és van, hogy alá veszek még egy pólót. Nem kényelmetlen, ha az alsó ruházat a testhez simul.
Nem tudom milyen az a szörös felsö, de vannak pulóverek, amik belül extrán béleltek, legutóbb h&m-ben vettem 2 ilyen pulcsit, darabja 10-15 között van.
Hogy miben vagyok? Kocsiban :P
És így nem fagyok szét. :D
Az olyan menőző dísznbuzák, akiket az első leírt lehet, hogy most nagyívben leszarják, de majd 4o évesen mikor beléjük áll a reuma, majd csak néznek egyet, miért járnak 10 percenként pisilni.
Ha átlagosan hideg van akkor farmer, kötött pulcsi, jó vastag kabát, sál, sapka, kesztyű, de egy jó vastag zokni is hasznos. Ha nagyon hideg van, akár ciki akár nem, jéger alsó is felkerül. Amúgy nincs benne semmi ciki, mert gondolom nem néznek bele az utcán kétpercenként a gatyádba. Max a barátnőd, ha van. :)
Én is lány vagyok, de azért válaszolok (igaz, már nem 15 éves vagyok, úgyhogy nálam már nem a letolt farmer, meg a pumukli frizura a menő).
Szóval nadrág alá vehetsz fel jégeralsót. Többféle változatban lehet kapni, van olyan, ami kb olyan vastag, mint egy cicanadrág, de vannak béleltebbek is, szóval a fázósságodnak megfelelően választhatsz.
Kabátnak a sí/ snowboard kabátot ajánlanám. Iszonyat melegek annak ellenére, h vékonynak tűnnek. És mindenféle tök jó mintákkal lehet kapni. Az ára kicsit húzós (nyilván márkától is függ, meg attól, h hol vásárolod), de szerintem megtérülő beruházás, ha nem egy télre veszed.
Páromnak van egy tök jó "jégeralsója", Franciaországban vette, nem az a ciki fajta, hanem jól néz ki.
De biztos van itthon is hasonló, nem egy elveszett ország vagyunk. :)
Szóval keresgélj! Van remény! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!