Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A suliba menet nem fagytok meg?

A suliba menet nem fagytok meg?

Figyelt kérdés

Elvileg még ennél is hidegebb lesz mint most. Úgyhogy nem tudom, hogy ennél hogyan lehetne jobban felöltözni. Van rajtam egy térd fölé érő zokni, egy harisnya, és egy farmer. Felülre veszek fel trikót, pólót, pulcsit, kabátot, kesztyűt, sálat, sapkát, kapucnit. A felső testem nem is fázik, azzal nincs is gond. DE. Alulra már nem tudok felvenni semmit. Hogyha még plusz réteget vennék fel, akkor "halálra sülnék" benn a fűtött suliban. Ti hogy vagytok ezzel? Reggel nem fáztok, hogyha csak egy hosszú zokni, meg egy farmer van rajtatok? Hogyha "csak" egy harisnyát veszek a gatya alá, akkor is megsülök, nemhogy még több réteget. A lábfejem is szétfagy, de több zoknit meg már nem tudok felvenni, mert a cipő méretre pont jó, és akkor még egy rétegtől nyomná a lábam. Oké nem lakok annyira messze a sulitól, de attól még azon a kis szakaszon is meg lehet fázni.

Mit csinálnátok a helyemben? Vagy ti hogyan oldjátok meg?

14/lány

2012. febr. 4. 20:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy felülre veszek egy topot, pólót, pulcsit, kabátot, sapkát, sálat, kesztyűt, alulra vastagabb cicanadrágot, farmert, 2 zoknit és egyáltalán nem fázok.
2012. febr. 5. 12:53
 12/18 anonim válasza:
Én a suliba fagyok meg,mivel minden osztályban kva meleg van,kivéve a miénkben,és az ablakok sem szigetelnek jól.Az osztályban kb 10 15 fok van.
2012. febr. 5. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, vajon mi nem volt hasznos a válaszomban, amiért le kellett pontozni...
2012. febr. 5. 20:20
 14/18 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Én sem értem. Én felpontoztalak.

A válasz 48%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.

# 5/13 tegnap 21:28 Privát üzenet Szerinted a válasz hasznos.

2012. febr. 5. 21:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem te voltál, ezeket általában nem a kérdező, hanem valami nyomorult pontozóhuszár nyomatja.
2012. febr. 5. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Sehogy nem oldom meg. Amíg ilyen hideg van itthon maradok, ugyanis nekem is, mint az egyik korábbi válaszadónak, másodfokú fagyási sérülésem van. Vérzik is... pedig annyira én nem is fáztam, csak furcsa érzés volt a lábamban.

De nekem nem kötelező bejárni, ez már nem közoktatás.

21/L

2012. febr. 7. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Dehogynem, nagyon fázok.

Az viszont mégjobban idegesít, hogy a busz kb. 10-20 perc késéssel jön és addig ott fagyoskodunk a buszmegállóba. Ráadásul ma mondta az iskolavezetőség, hogy spórolni kell, mert 1,5 millió forintba került csak a fűtés az előző hónapban. Ez számomra burkoltan annyit jelent, hogy ne lepődjünk meg, ha még hidegebb lesz a suliba. Pedig már most is van egy rész, ahol egyáltalán nincs fűtés, és a falak annyira áthűlnek, hogy az borzalmas.

Először is a tangát felejtsük el, rendes bugyit vagy franciát hordok. Veszek fel egy cicanaci-szerű, vastag, meleg harisnyát (lábfejnélküli), veszek fel két zoknit (ha suliba melege van a lábamnak, leveszem az egyiket, de legalább kint nem fázik a lábam), derékmelegítőt, farmert. Felülre veszek egy ujjatlant, egy hosszúujjút és egy kardigánt, vagy ujjatlan, póló és kardigán. Erre jön plussz a sál, sapka, kesztyű, nagykabát. És még van, amikor így is fázok.

Én a helyedben csak felvennék két zoknit, mivel nem lakz olyan messze a sulitól nem lesz baja a lábadnak. A suliba pedig le tudod venni és nem nyom. Én ebben a hidegben tényleg nem divatolok, konkrétan lesz*rom, ha nem nézek ki csinosan, csak ne fázzak. Amit előttem írtak a cicanaci + farmer nem hülyeség, sőt. A farmert leveszed suliba és cicanaciba vagy.

Vagy reggel, amikor beérsz a mosdóba leveszed a harisnyát így nincs meleged.

16/L

2012. febr. 7. 19:43
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm kedves utolsó, hasznos volt a válaszod!!
2012. febr. 7. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!