Divatbemutatóra milyen ruhában illik menni?
Figyelt kérdés
Meghívást kaptam holnap estére a Daalarna 10. jubileumi divatbemutatójára. Hogyan kell egy ilyen alkalomra felöltözni? Előre is köszi a segítséget. : )2012. márc. 7. 20:05
1/3 Boci042 válasza:
Szép ruhában.
Ha lány vagy, akkor valamilyen szép ruha, egy babacipő/magassarkú cipő, és egy kis táska. Esetleg (mivel lehet, hogy hideg lesz) még vigyél magaddal egy blézert! :)
Ha fiú vagy, akkor egy zakó, ing, szép cipő. :)
Remélem tudtam segíteni! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Wááá, fiúknak mennyivel könnyebb... :D Én lány vagyok, 19 éves, és igazából azt nem tudom, hogy mennyire kell elegánsan öltözni. Koktélruha? Vagy estélyibb ruha? Vagy csak egy szoknya csini felsővel? De tudtál segíteni azért bőven, mert rávilágítottál, h a kiegészítők mennyit számítanak. : ) Köszönöm.
2012. márc. 7. 22:36
3/3 anonim válasza:
Koktélruha szerintem, de inkább ilyen letisztult, egyszerű, kis fekete.:D És ahhoz bármilyen kiegészítő mehet, fel lehet venni nagyon elegánsan, rockosan, csajosan, sportosan... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!