Milyen cipo illik egy 20 eves ferfihez?
Figyelt kérdés
A kerdes adott, foleg hozzam korban kozelallo lanyok valaszara volnek kivancsi, hogy milyen cipot latnak szivesen egy ilyen ferfin. A valaszokat elore is koszonom.2012. márc. 2. 21:02
1/11 anonim válasza:
Milyen a stílusod?
Rockernek bakancs-tornacipő, deszkásoknak meg a lazább stílusnak deszkás cipő, cigánynak makkos cipő..:D
Amúgy szerintem egy jól kinéző sport vagy tornacipő jól álla 20 éves pasikon:)
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt a kerdest en irtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
A stilusom valami ilyesmi :D Ehhez kellene.
2012. márc. 2. 21:09
3/11 anonim válasza:
Legyél rapper , ennyi elég !
Azok mindig lazák ...
4/11 anonim válasza:
Megnéztem a képeket,átlagos, kicsit tömegruhák. Az a cipő,amit linkeltél,az illik egy 20 évesnek,úgyh az mehet szerintem.:) (első voltam)
5/11 anonim válasza:
A cipő állati jó, az maradjon, manapság a fiúk többsége nem képes normális cipőt hordani. A cipő ott kezdődik, hogy van normális vastagságú talpa, hát ennek van. :D
6/11 Batta Szilvia válasza:
Na ez jó kérdés milyen a stílusod?? rap,Rock emó?? raper-nek a legkönnyebb laza stílus deszkás cipő és kész is :p
7/11 anonim válasza:
ez jó cipő...biker/skater stílusú...esetleg még nézd meg az old-school kosaras cipőket, hátha tetszenek: air jordan 1, adidas top ten hi, nike air force 1
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Én DC cipőhöz tuti nem vennék fel Armani pólót :D Ha már drága póló, akkor legyen az is DC :D
10/11 A kérdező kommentje:
Kosz mindenkinek a valaszt. A D&G osszeallitas pedig valahogy nem jon be, nem rajnak akarok oltozni >< :'D
2012. márc. 9. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!