Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos férfihez milyen nő illik...

Kos férfihez milyen nő illik leginkább?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 20:29
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nyilas és Mérleg.

Ami nagyon nem: Skorpió és Szűz.

2011. márc. 28. 21:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Kamu válasza :

A kos, az egy birka. És a birka férfi mellé egy harcias amazon dukál :))

2011. márc. 28. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
oKos
2011. márc. 29. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Nyilas, kos, oroszlán.

Szerintem a bak sem illik hozzá. Az én volt barátom kos , és, amit a kosról írnak, az az utolsó betűig 100%-kig igaz volt rá. Én bak vagyok, de engem kikészített.

Jóindulatú volt, de olyan erőszakos, hogy semmiért nem lehetett szólni neki, 1 másodperc alatt robbant. Állandóan ordítva közölt mindent. Nem kérhettem meg, hogy tegyen odébb egy bögrét, bármit, mert csicskáztatásnak vette, és fel volt háborodva.

Ha segíteni akart is azt olyan erőszakosan tette, nyaggatott, ordibált segítés címén, hogy inkább semmi bajomat nem mondtam el.

Úgyhogy szétmentünk.

Nem volt rossz ember, de a mi egyéniségünk egyszerűen nem passzolt.

Egy bak lány

2011. márc. 29. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Az oroszlánal nagyon pörgős és jó kedvű lehet az élete.

De szerintem a legjobb a mérleg (én is mérleg vagyok:)) ,mert pl. a mérleg-kos házasság életreszóló lehet.És a mérleggel egy olyan harmonikus, szép, kiegyensúlyozott életet tud élni, (amennyiben tiszteli a mérleget, és nagyon kimutatja felé az iránta érzett szeretetét, és támogatja, tiszteli...) amilyen élet szerintem minden ember/pasi álma :D

2011. márc. 29. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:
A kos egy érzelemdús jegy, a szűz és a bak pedig hideg és szinte érzelemmentes, gépies. Legjobbak: mérleg, oroszlán
2011. márc. 29. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Mérleg
2011. ápr. 5. 18:35
 8/11 anonim válasza:
Oroszlán. Néha kicsit olaszos hangulat, de amúgy minden szép és jó!
2011. ápr. 5. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy koshoz egy anyajuh illik.

[link]

2011. ápr. 6. 12:35
 10/11 anonim ***** válasza:

"A kos egy érzelemdús jegy, a szűz és a bak pedig hideg és szinte érzelemmentes, gépies. Legjobbak: mérleg, oroszlán"

Ez nem így van, én bak létemre eléggé érzelmes vagyok, mert a horoszkóp egy hülyeség. :P

2011. ápr. 6. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!