Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a nők nem néznek tükörbe?...

Ezek a nők nem néznek tükörbe? Hogy lehet így felöltözni? (Képekkel)

Figyelt kérdés

Olvasgattam és véletlenül rákattintottam egy cikkre (ráejtettem az egérre a fánkot :D), már rá akartam nyomni a vissza gombra, de akkor megakadt a szemem a következő fotón:

[link]

Tudom, már nem új keletű ez az eszetlenség, hogy nyári kis semmi ruhához téli csizmát vesznek fel.

De szerintetek ez nem nevetséges? Ráadásul úgy néz ki ez a nő így ebben a ruhában és szőke hajjal, mint egy szakadt lotyó.

Az oldalon több kép is volt róla, illetve oldalt voltak még "ajánlatok". Gondoltam kattintok még egy másikra is, ha már ott vagyok... Úgy is ritkán nézek is ilyen bulvár jellegű dolgokat, gondoltam megnézem mi megy a világban. :D

És rögtön a fenti kép után mit találtam!

[link]

Azt hiszik menő, hogy keverik a téli és a nyári ruhákat vagy ez tényleg annyira de annyira kényelmes, hogy inkább ezt veszik fel, mint egy akármilyen kényelmes papucsot vagy valamit?

2012. márc. 15. 01:46
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Látom érdekesen alakult a pontozás megint... Itt jegyezném meg, hogy én nem pontoztam senkit, függetlenül attól, hogy tetszik-e neki vagy sem.

09:46 Lehet, hogy ezek filmforgatáson készültek, de lényegtelen, rengeteg ilyet láttam már, csak most ezek a képek voltak kéznél.

10:52 Én is uborkás üvegnek néztem, szerintem az. :D

13:29 "sokat gondolkodtam mostanában,hogy érdemes-e itt a gyk-n egyáltalán válaszolgatni " Nem. :D (De ismétlem, én nem pontoztam.)

15:11 Úgy van kiírva a gombnál, hogy "

Hasznos számodra ez a válasz?" Tehát mindenki maga döntheti el. Vicces, mert lehet, hogy valaki tökéletes választ ír és a kérdező is hasznosnak találja de az adott látogató valamiért nem és lepontozza.

15:30 Alapvetően engem sem érdekel, úgy értem nem teszem szóvá meg nem is nézem meg jobban meg semmi. De azért akad, amit megjegyzek, és ezt már régóta nem tudom hova tenni.

2012. márc. 15. 19:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem rossz ,de ezesetben inkább azt nézem aki alatta van, mert jó macákat látok ott. De az öltözékük nem egy divatcézár ezt meg kell hagyni. Mai tinikotlós dizáyn, nem az a atraktív dívás férfifaló nőstényállat kinézet, amit elvárna az ember.
2012. jún. 29. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!