Koktélozni hívott egy nagyon régen látott ismerősöm és nem tudom hogyan kéne felöltözni? 20/L
Figyelt kérdés
még soha nem hívtak ilyen helyre és nem akarok égni,már az asztalt is foglalt :)2011. dec. 19. 14:36
1/7 anonim válasza:
Szerintme legyél elegáns, főleg ha egy rég nem látott ismerősödről van szó. Ez egy koktélbár?? Szerintem egy szoknya magassarkú csizmával és egy csinosabb felsővel plsuz blézerrel szuper. Ugyanúgy kosztumféleség is jó de akár egy csinos csőfarmer is szép egy megfelelő pulóverrel vagy blúzzal plusz kardigánnal. Te ismered a ruhatárad és a stílusod, a lényeg, hogy nem állásinterjúra mész de azért igyekezz csinos lenni és nőies, jó benyomást tegyél a rég nem látott ismerősre, végülis, ki tudja, mikor találkoztok megint. Úgyis itt vannak az ünnepek, már a hangulat miatt is érdemes a megjelenésre adni. Ja és az biztos, hogy egy csinosabb szettel nem lőhetsz mellé, inkább legyél picit túlöltözött, mint esetleg alulöltözött, nem tudod a hely nevét?
2/7 A kérdező kommentje:
ez budapesten van,valamilyen coronita azt hiszem
2011. dec. 19. 18:08
3/7 anonim válasza:
akkor extra miniszoknyát vegyél fel tűsarkúval :D
4/7 anonim válasza:
coronita :D az aztán nagyon "elit hely" oda elég ha kurv*ásan felöltözöl.
5/7 A kérdező kommentje:
k*vásan?extra mini szoknya? "elit hely"? vagyis gáz hely?miért nem azt írjátok hogy az egy nagy sz* hely
2011. dec. 19. 21:00
6/7 anonim válasza:
ha ez az a coronita amire én gondolok akkor tényleg kur*vás ruha kell, ha nem akarsz kilógni a sorból. elég narkós egy hely!
7/7 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ez e az :/
2011. dec. 19. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!