Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a nők nem néznek tükörbe?...

Ezek a nők nem néznek tükörbe? Hogy lehet így felöltözni? (Képekkel)

Figyelt kérdés

Olvasgattam és véletlenül rákattintottam egy cikkre (ráejtettem az egérre a fánkot :D), már rá akartam nyomni a vissza gombra, de akkor megakadt a szemem a következő fotón:

[link]

Tudom, már nem új keletű ez az eszetlenség, hogy nyári kis semmi ruhához téli csizmát vesznek fel.

De szerintetek ez nem nevetséges? Ráadásul úgy néz ki ez a nő így ebben a ruhában és szőke hajjal, mint egy szakadt lotyó.

Az oldalon több kép is volt róla, illetve oldalt voltak még "ajánlatok". Gondoltam kattintok még egy másikra is, ha már ott vagyok... Úgy is ritkán nézek is ilyen bulvár jellegű dolgokat, gondoltam megnézem mi megy a világban. :D

És rögtön a fenti kép után mit találtam!

[link]

Azt hiszik menő, hogy keverik a téli és a nyári ruhákat vagy ez tényleg annyira de annyira kényelmes, hogy inkább ezt veszik fel, mint egy akármilyen kényelmes papucsot vagy valamit?

2012. márc. 15. 01:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ezek a képek egy film forgatásán készültek, a Spring Bakers forgatásán. A sztori szakadt, csóró fiatal lányokról szól, akik kirabolnak egy bankot, stb... Gondolom a stylist ehhez próbálta öltöztetni őket. Egyébként maga az UGG csizma, szerintem nagyon kényelmes, én is szerettem hordani, csak az enyém tönkre ment. Egyébként maga a szerelés nekem sem jön be, dehát kinek a pap, kinek a papné...
2012. márc. 15. 09:46
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Hát kicsit furán néz ki... Tuti nem venném fel a rövidnadrágot csizmával, amúgy is utálom a csizmákat.

Amúgy Selena kezében az egy uborkás üveg? xD

2012. márc. 15. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

Ezekben csak rohangálnak.

Annyiból tényleg kicsit fura, hogy "mindenhol megbolondulnak a melegtől"-cucc van rajtuk, és hozzá ilyen bélelt csizmában rohangálnak. Gondolom ez volt kéznél, belebújós, tehát nincs 'felvételi' probléma vele, se csatt,se magas sarok, se semmi, ami kényelmetlen lenne, és szerintem nem is egész nap hordják, csak elrohanok/elugrok valahova-olyan házi mamusz, de kint is hordható- szerűen.

2012. márc. 15. 13:04
 14/22 anonim ***** válasza:

azt bátorkodnék megkérdezni, hogy ha az a véleményem, hogy a fotó nem nevetséges, azt miért kell ennyire lepontozni?

sokat gondolkodtam mostanában,hogy érdemes-e itt a gyk-n egyáltalán válaszolgatni és / vagy segíteni, ha sz.rba se nézik az ember kommentjeit.

2012. márc. 15. 13:29
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Felesleges ezen idegeskedned, én vagyok a második válaszoló, engem is lehúztak. Itt a gyik.hu-n sok idióta van aki a kis kezeket nem a válasz hasznosságának értékelésére alkalmazza, hanem az egyéni like/dislike gombjának. Egyszerűen nem tetszik neki amit lát és valahogyan véleményt kell nyilvánítania, de mivel beszari, ezért nem levélben teszi ezt meg, hanem csak így szépen, titokban.

Közben bizonyára orgazmusa is van. :)

2012. márc. 15. 15:11
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Én így nem öltöznék fel, de ez az ő dolguk.

Amúgy csak Magyarországon, főleg a kisebb városokban vannak így fennakadva az emberek azon, hogy mit csinál vagy hogy hogyan öltözködik a másik. Egészségükre.

Inkább az ilyen divatbakik, mint mikor a duci lányok cicanadrágban rohangálnak, de ez egy másik téma.

2012. márc. 15. 15:24
 17/22 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, ezt én is akartam mondani, hogy amerikában, vagy akárhol másutt a világon egyáltalán nem érdekli az embereket, hogy mi van a másikon!! Gondolj csak bele, hogy sztárokat ha úgy kapják lencsevégre a utcán, vagy akárhol civilben akkor kiderül, hogy egyáltalán nem tudnak öltözni.(tisztelet a kivételnek, de 60-70%-ban ez igaz!:)
2012. márc. 15. 15:30
 18/22 anonim ***** válasza:

Igaza volt itt a lányoknak, tényleg nem éri meg válaszolni..:D

Az ember ha leírja a véleményét és ellenkezik a nagy többségével annak lepontozás az eredménye.

Semmi olyat nem írtam, ami ne lenne igaz. Gratulálok.

2012. márc. 15. 15:30
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néznek ki,semmi gond nincs ezzel. A cicanadrágos,deszkáscipős,rövidpólós vasalthajú agyonvakolt lányokkal szerintem több gond van mint ezekkel :D
2012. márc. 15. 18:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Vanessa szörnyen néz ki szőke hajjal

ja, úgy látszik Selena szereti az ubit:)

Selena szerkója amúgy nagyon tetszik, pont én is a napokban láttam ezeket a képeket

külföld egy más világ, divat szempontjából sokkal jobb, mert tényleg nem érdekli az embereket ki miben van és sokkal toleránsabbak, könnyebben elfogadnak új divathóbortokat, stílusokat

nem hinném, hogy érdekelné őket, hogy bármilyen menő cuccokban is járjanak, úgy vettem észre inkább olyan ruhákat vesznek fel amik kényelmesek

2012. márc. 15. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!