Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiús lányok, ti hogy szoktatok...

Fiús lányok, ti hogy szoktatok csajosan felöltözni?

Figyelt kérdés

Próbáltam már magam számtalanszor rávenni stílusváltásra, még csak alkalomszerűen is, de nem érzem jól magam más bőrben. Amikor tizenéves voltam, az alternatív vonalat képviseltem, igaz már változtam azóta, de még most nem tudok úgy öltözni, ahogy azt a társadalom "elvárná". Viszont elkezdett zavarni az utóbbi időben, hogy nem vesznek komolyan... Például ha hivatalos helyre megyek, akár könyvtárba, sokszor lekezelnek, ugyanis az eléggé fiatalos öltözködésem miatt 18-20nak nézek ki, pedig idén leszek 25.

Próbáltam beszerezni nőiesebb darabokat, de valami ruhadarabom mindig kilóg a sorból, mert azonnal rosszul érzem magam "nőként". Így pedig sokszor viccesen festek egy csinosabb kabáttal és sportcipővel, szóval inkább hanyagoltam végül... Egyébként egy teljesen fiús típus vagyok, imádom a képregényeket, a számítógépes játékokat és nőkkel nem igazán jövök ki. Nem vagyok lezbikus. :) Barátom is elfogadott így, sőt személy szerint ő nem is igazán szeretné hogy megváltozzak, de ő nem igazán érti meg ezt a dolgot.

Ti, akik hasonló cipőben jártok, hogy oldjátok meg ezt?

2012. febr. 23. 20:30
 1/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok :)bár csak 21 vagyok, mindig 16-17 nek néznek
2012. febr. 23. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Velem is ez van.. :/ egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy-két lány, hogy tud felvenni olyan óriási magassarkúkat és h tudja olyan nagyon kisminkelni magát :O

Én általában felveszek valami feszülős csíkos felsőt meg farmert és akkor hozzá edzőcipő.. meg szövetkabát.. ez a leglányosabb formám xD

Deee a viselkedésemmel nekem is ez van :S és sajnos a legtöbb pasi csak a havert látja bennem pont e miatt :c

2012. febr. 23. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem maradj meg ilyennek, ha úgy érzed, a nőies ruhákkal megerőszakolod magad. És nem mellesleg a kisugárzásodon is meglátszik, jól érzed-e magad az adott ruhában.

26 N

2012. febr. 23. 20:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy nekem van egy lányismerősöm, ő annyira fiús, hogy akár annak is lehetne nézni, mégis nemrég ment férjhez. Maradjatok önmagatok.

26 N

2012. febr. 23. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ha olyan helyre megyek, akkor bizony felöltözök és kész. Persze kéynelmesen nem érzem magam feltétlen, de alapvetően mindent tudok viselni. :D

Civilben meg minek túlspilázni? Ha épp olyanod van, vegyél fel csinos cuccokat, ha nincs olyanod, marad a farmer-tornacipő, vagy amit szeretsz. :D Esetleg próbálkozz finomabb módszerekkel, a bővenn ingeket cseréld le pl karcsúsított blúzokra, a sportcipőt balerinára, ezek még kényelmesek, de csinosabbak pl. :D (hát nehéz úgy írni, ha nem tudom konkrétabban miket hordasz, de sztem érted a lényeget :D) Az a fontos, hogy olyat sose vegyél fel, ami kicsit sem áll hozzád közel. Finomítani lehet a dolgokon, de azért önmagadból ne fordulj ki.

Viszont az ilyen csinos cucc-sportcipő kombókat hanyagold, mert attól csak trampli leszel, ami azért elég gáz. :D Egy sportos casj vagy egy tomboy azért sok pasinak bejön, egy trampli kevésbé. :D

Az pedig nem hiszem, hogy a ruha miatt van, hogy nem vesznek komolyan. Tipikus farmer-dorkó lány vagyok általában, kinézek vagy 15-nek, mégis teljesen komolyan vesznek. Ez szerintem inkább hozzáállás és viselkedés kérdése lehet, persze lehet tévedek. ^^"

2012. febr. 24. 00:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a tanácsokat:)

Nem arról van szó, hogy meg akarok változni teljesen, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mik azok a fogások vagy ruhamárkák amikkel kissé nőiesebbé tehetném magam, de nagyjából az maradok aki vagyok. Úgy látszik ilyen nincs. :D

Valaki említette hogy nézhetek ki. Nagyjából így:

Nagyjából casual stílusban öltözöm, de a sportosabb vagy pasisabb cuccok tetszenek meg mindig. A táskáim is sportmárkák, és fix, hogy ebből is mindig a legpasisabbat sikerül kiválasztanom. A kabátjaim fogjuk rá átmenetiek, de semmiképp sem csinosak, olyan szabadidő eltöltősek inkább. Nadrágokból és pólókból van vegyesen, a cipőim megint csak emelt szárú tornacipő stílusúak.

Fültágítót hordok, és tetkóm is van, de nem teszem közszemlére, csak nyáron (karomon van). Eddig iron fist márkával próbálkoztam, ha szóba került a nőcis kinézet, de sajnos egy vagyon, nem igazán tehetem meg, hogy ilyen cuccokban járkáljak.

Egyébként teljesen jól vagyok így, próbálok értelmesen kommunikálni persze, ha olyan helyen vagyok. Nem mindig érzem azt, amit írtam, hogy nem vesznek komolyan.

2012. febr. 24. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Blend of america, philip russel esetleg?

ezek nem annyira drágák és olyan sportos/nőies közti átmenet :)

2012. febr. 24. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:

"Fiús lányok, ti hogy szoktatok csajosan felöltözni?"

Sehogy. Én soha, semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó nőnek öltözni.

Érdekes, engem nem szoktak fiatalabbnak nézni. Mondjuk nem tudom mennyinek nézek ki (22 vagyok), de még sosem tettek ilyen jellegű megjegyzést a külsőmre, nem kerültem még hasonló helyzetbe. Talán inkább idősebbnek tűnhetek.

Legtöbbször komolyan vesznek az emberek. De szerintem ez nagyrészt a személyiségen és a magabiztos fellépésen múlik.

De gondolom esetemben nagyban hozzájárul az is, hogy az elegáns stílust részesítem előnyben. A hétköznapokban is inget szeretek viselni, sőt ha tehetem sportzakót, zakót (blézert) is veszek fel. (Ráadásul a bevásárlólistát is képes vagyok A/4-es méretű dossziéba belecsatolni, szóval a profi megjelenés az megvan :DDD)

Néha engem is lekezelnek de én az ilyet szinte fel sem veszem, mert rögtön reagálok és nyomatékosan fejezem ki magam.

Vagy arra az esetre, ha valaki "látványosan" tiszteletlenül viselkedik, vannak ilyen kis megjegyzéseim, hogy "Nos, amennyiben munkájának megtartása érdekében befejezte a gúnyolódást, elmondom mit is szeretnék..."

De neked végül is mi a célod? Csak azért akarsz kicsit nőiesebben öltözködni, mert azt reméled így majd komolyabban vesznek?

2012. márc. 15. 03:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem is akarok úgy kinézni mint máás szerintem ahogy jól érzed megad legyél úgy 14/L
2012. aug. 21. 18:46
 10/10 Keitha válasza:
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval, ami tetszik, felveszed, kész. Egyébként én is fiús vagyok, sosem hordok szoknyát- szörnyen meztelennek érzem magam benne-, de egy passzosabb pólóval, szűkített derekúval, vagy trikóval kicsit lányosíthatok a kinézetemen. Egyébként engem is megszólnak, mert elítélem a rózsaszínt meg a magassarkút, de magamra sem veszem :) Te se tedd, hordd azt, ami kényelmes meg tetszik. Én mindig azt szoktam mondani: Akinek nem tetszik a stílusom, annak arra van az ajtó :)
2013. jún. 21. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!