Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet tornacipővel...

Hogy lehet tornacipővel nőiesen/csajosan (nem kislányosan) öltözni?

Figyelt kérdés
Esetleg képeket ha tudnátok küldeni,az nagyon jó lenne.Előre is köszi!
2011. márc. 4. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Bocsi az offért,de erre én is kíváncsi vagyok meg a másik ez mellett,hogy Supra skytop cipővel hogy lehet nőiesen öltözködni?22/L
2011. márc. 4. 11:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én, mint férfi elmondom: sehogy. Majd jönnek a nők, és felháborodnak, és elmondják, hogy egyrészt a nőiesség belülről jön, másrészt milyen jó csajos az a szerkó is, de ugye ki a jobb bíró nőiesség témakörben, egy nő vagy egy férfi? Naugye. A tornacipőkből, deszkáscipőkből semmiféle nőiesség nem árad, legjobb esetben is semleges.
2011. márc. 4. 11:13
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Első válaszoló vagyok:DÁIGen egyetértek veled.Mondjuk azért kérdezem mert néha jó lenne lazábban öltözködni.(alapjáraton nőiesen öltözködök magassarkú szoknya cicanaci stb stb mert alacsony vagyok..154 cm.)
2011. márc. 4. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

nem kell magassarkú ahhoz hogy nőies legyen egy nő... nem kell tönkretenni a lábad. de az is igaz hogy egy tornacipőhöz mindegy mit veszel fel, nőies nem leszel, mert az összképet teljesen elrontja. tornaórára meg sportoláshoz jó, máshova nem.

sok szép cipő van, ami kényelmes, nőies, lapos, vagy kicsi sarka van. keress olyat inkább.

2011. márc. 4. 12:24
 5/14 anonim ***** válasza:

Tudtam,h valaki megmagyarázza..Ne haragudj,de akkora vagyok mint a kutya ülve..te 154 centisen járkálnál laposba??Mert én nem!Észre se lehet venni ha nem vagyok magassarkúba.:)Nem mellesleg így érzem magam nőiesnek.

Viszont itt most a kérdés az,hogy hogyan öltözködj magaszárú sportcipőhöz úgy,hogy ne átlagos hanem nőies legyél..

2011. márc. 4. 13:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Az egyéb,nem tornacipő lábbelikkel az a bajom,hogy mind nyom,tör valahol.MIND!Vannak nőcis magassarkúim,de nem járhatok mindig abban.Azok inkább alkalmakra vannak.Nyáron a papucs a nyerő.(nem strand :) ,de tavaszra a tornacipő mellett döntöttem.Pár éve már volt,és az volt az,ami nem tört vagy nyomott sehol.Tavaly szültem,így az idei nyaram a babkocsizásról fog szólni :) ,ehhez elengedhetetlen,hogy a cipő,amiben róvom a köröket,kényelmes legyen.Ugyanakkor szeretnék-amennyire lehet-csajos is maradni,és nem a "slampos anya" kinézetű nő lenni.Ehhez szerettem volna némi útmutatást.Várom a tov.válaszokat!
2011. márc. 4. 13:15
 7/14 A kérdező kommentje:
*babAkocsi ,bocs :)
2011. márc. 4. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Létezik egy csodálatos dolog: balerinacipő. Nem feltűnő, de kényelmes, és tud ízléses lenni.
2011. márc. 4. 13:53
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem lehet nőiesen öltözködni tornacipővel ha megtalálod a laza és a nőies között az aranyközéputat. ezt szerintem nőies nacikkal vagy kicsit elegánsabb felsővel éred el. itt van pl Gisele Bundchen aki éppenséggel nőiességéről híres:

[link]

De szerintem nagyon tág fogalom a nőiesség ha valaki a tornacipőben érzi jól magát és abban sugárzik megmarad a vonzereje. A balett cipő is jó tipp bár kényelmetlenebb ha nem választasz jól. esetleg ajánlanám figyelmedbe az ilyen cipőket 8kicsit nőiesebb mint a tornacipő, de kényelmesebb mint egy balerina)

[link]

[link]

2011. márc. 4. 15:02
 10/14 anonim ***** válasza:
előző vagyok még. kifelejtettem hogy ne foglalkozz szerintem azzal amit mások gondolnak nem fognak slampos anyukának nézni ha foglalkozol magaddal.
2011. márc. 4. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!