Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet tornacipővel...

Hogy lehet tornacipővel nőiesen/csajosan (nem kislányosan) öltözni?

Figyelt kérdés
Esetleg képeket ha tudnátok küldeni,az nagyon jó lenne.Előre is köszi!
2011. márc. 4. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az a linkelt nő egyáltalán e elegáns vagy nőies (nem, még a felsője sem), hanem átlagos, hétköznapi.

Tornacipővel nem leszel nőies/csajos. LAza, sportos lehetsz, és kész.

Nem kötelező a magassarkú a nőiességhez - vannak nagyon szép lapos és törpe sarkú cipők is, bizonyos topánkák is egész tűrhetőek.

Viszont ez ellen felesleges lázadozni. Ha tornacipőben érzed jól magad néha, hord, ha meg néha magassarkúban, hordd azt. Csak ne keverjük a szezont a fazonnal, ennyi:)

2011. márc. 4. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
*e=nem...
2011. márc. 4. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=BpCfG9p8sk0

(erről nem találtam képet)

nekem nagyon tetszik Orianthi stílusa: tornacipő, leggings, hosszított pólók

2011. márc. 4. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem bőven lehetsz nőies akár tornacipővel is. Én így a tél végére/tavasz elejére szereztem be egy bőr barna Converse tornacipőt és teljesen jól érzem magam benne! Mondjuk egy leggings/cicanaci egy hosszabb pólóval vagy derékmelegítőt lejebb húzod arra egy övet meg egy jobb pólót és kész is!

kép: Nézd meg a ciőőt! Egy egyszerű férfiasabb bakancs, mégis az összeállítással tőkéletesen nőcis igaz egy kissé vintage stílusú.

[link]

kép: itt is csaqk megnézed a cipőt ..

[link]

2011. márc. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!