Rockerek! Milyen pontosan egy rocker? Bőv lent
Milyen a viselkedése, öltözködése? Ilyen dolgok érdekelnének végülis. Neten már nem tudok eligazodni, mert ki tudja kik írták, és mennyire tévednek! Olyanoknak érdekelne a hozzászólásuk, akik tényleg rockerek már régebb óta, és nem csak 1-2 napja vagy hete!
Egyik napról a másikra lehet valaki rocker, vagy az hosszabb idő után "rockeresedik" meg úgymond valaki?
Világgal való viszonya milyen egy rockernek? (lehet tettem fel elég hü.lye kérdést is, de nézzétek el nekem):D
16/L
én elég kicsi korom óta rajongok a rockért, és hogy milyen az öltözködésem? mint a többi átlag embernek. nőies, egyszerű :)
mik a kedvenc együtteseim? Nirvana, Green Day, Sex Pistols, Limp bizkit, Linkin Park, Depesszió, Marilyn Manson, Dope, Arch Enemy, The Subways
szerintem nem az öltözködésem múlik, hogy rocker valaki vagy sem :)
én speciel semmilyen stílusért nem öltöznék be. de zenéket csak rockot hallgatok :)
nem a viselkedéseden és az öltözködéseden múlik, hogy ki vagy.
15/L
hát nálam úgy volt hogy még 5. be amikor a facebook igazán divatba jött és pózerkedtem ezért csináltam egy csoportot és hardrock képeket kerestem és találtam egy számot (lordi hardrock hallelujah) és mondom ez nem is rossz aztán találtam egy slipknot számot meg marilyn manson system of a down számot és stb. és utána jött magától a fekete póló
bakancs stb. négy ééve kerestem bőrkabátot amit hordhatok mindig csak nyáron nem viselkedésem teljesen átlagos nem vagyok egy nagy mindent leszarok de azért ha valki a kinézetemet kritizálja azt többnyire leszarom vannak nem rocker barátaim többnyire (de falun lakok és nezzük el nekik) 5.be popo-t hallgattam
14/F
Nekem egyszerűen adta magát :D sosem szerettem a tömeggyártott embereket az egyéniség az önkifejezés és a szabad véleménynyilvánítás felett mindig az igazságérzet állt. Nem vagyok bunkó nem zúzok össze mindent mert 'tomboló fotózkodó divatrocker vagyok'. Ez nem az én világom. A feketét szeretem magamon bár gyerekkoromban a citromsárga ruha megkapta a buznyák jelzőt úgyhogy ez magától jött. Olyan 12 évesen a bátyám bevezetett a rock és metal világába. Megfogott a szöveg szerettem a zenét az életfelfogás és az akkor 'összetartozunk' jelleggel egyforma fekete/farmer/terepminta hódított a környék rockereinél úgyhogy beleestem én is :D
Hát így lettem rocker ha lehet annak nevezni de ezen senki kedvéért nem változtatnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!