Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rockerek! Milyen pontosan egy...

Rockerek! Milyen pontosan egy rocker? Bőv lent

Figyelt kérdés

Milyen a viselkedése, öltözködése? Ilyen dolgok érdekelnének végülis. Neten már nem tudok eligazodni, mert ki tudja kik írták, és mennyire tévednek! Olyanoknak érdekelne a hozzászólásuk, akik tényleg rockerek már régebb óta, és nem csak 1-2 napja vagy hete!

Egyik napról a másikra lehet valaki rocker, vagy az hosszabb idő után "rockeresedik" meg úgymond valaki?

Világgal való viszonya milyen egy rockernek? (lehet tettem fel elég hü.lye kérdést is, de nézzétek el nekem):D

16/L

2012. márc. 13. 09:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha tényleg rocker vagy és az is maradsz akkor van ennek a "rockeresedésnek" értelme..világszemléletben annyi, hogy lázadás ezerrelXD ami mellett persze tanulj és az idősebbekkel légy tisztelettudó!Öltözködésre annyi tanácsot tudok adni amit én is hordok..bőrzakó, bőrszíjak, bőrcuccok (fa-bőr stílus)..légy egyedi és kreatív, alakíts saját stílust! (én csirke csontból faragtam pengetőt és az lóg a nyakamban:D)
2012. nov. 17. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:

én elég kicsi korom óta rajongok a rockért, és hogy milyen az öltözködésem? mint a többi átlag embernek. nőies, egyszerű :)

mik a kedvenc együtteseim? Nirvana, Green Day, Sex Pistols, Limp bizkit, Linkin Park, Depesszió, Marilyn Manson, Dope, Arch Enemy, The Subways

szerintem nem az öltözködésem múlik, hogy rocker valaki vagy sem :)

én speciel semmilyen stílusért nem öltöznék be. de zenéket csak rockot hallgatok :)

nem a viselkedéseden és az öltözködéseden múlik, hogy ki vagy.

15/L

2013. okt. 29. 16:14
 13/19 anonim válasza:

hát nálam úgy volt hogy még 5. be amikor a facebook igazán divatba jött és pózerkedtem ezért csináltam egy csoportot és hardrock képeket kerestem és találtam egy számot (lordi hardrock hallelujah) és mondom ez nem is rossz aztán találtam egy slipknot számot meg marilyn manson system of a down számot és stb. és utána jött magától a fekete póló

bakancs stb. négy ééve kerestem bőrkabátot amit hordhatok mindig csak nyáron nem viselkedésem teljesen átlagos nem vagyok egy nagy mindent leszarok de azért ha valki a kinézetemet kritizálja azt többnyire leszarom vannak nem rocker barátaim többnyire (de falun lakok és nezzük el nekik) 5.be popo-t hallgattam

14/F

2013. nov. 1. 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó XDXDXDD
2013. nov. 2. 12:15
 15/19 anonim válasza:
látom kérdező, nagyon erőlködsz. kis divat rocker:)
2016. jan. 7. 20:58
 16/19 kindlzoli válasza:
Meg kell vallanom hogy valami orbitális nagy hülyeséget akartam ide írni de elgondolkodtam hogy igazábol én hogy is kettem az. Nállam először a tipikus rocker gondolkodás mutatkozott meg. Mindenről van véleményem nem szeretem a trendet és a néphűlyítést + a humorom az irónia ész a szatíra között leselkedik napi 28 órában. A zene talán 5 éve érdekel de csak 3 éve tudom hogy rock az amit halgatok azelött nem érdekelt a műfaj csak nyomtam a zenét és nem értettem hogy anyám miért néz nagyokat amikor ekapcsolom a zenéimet. Kissebb korom óta fekete és leginkább sötétebb ruhákat hordok de én csak azért mert az mindenhez megy és ugy általánosan mindenhol ott van(de a kék farmer nállam örök). Rendszeresen járok underground koncertekre és imádom van egy banda akikkel baráti viszonyban vagyunk. Az az igazság hogy erre én magamtól találtam rá mert a környezetemben senki nem volt rocker vagyis nem tudtam róla aztán persze kiderült egy két dolog. Remélem tudtam segíteni és egy jó tanács ne beszélj goth al mert elsötétedik az elméd és depis leszel és a punk nak mindig adj cigit vagy egy kis penzt mert rohadt nagy formák tudnak lenni
2017. jan. 28. 23:16
 17/19 anonim válasza:

Nekem egyszerűen adta magát :D sosem szerettem a tömeggyártott embereket az egyéniség az önkifejezés és a szabad véleménynyilvánítás felett mindig az igazságérzet állt. Nem vagyok bunkó nem zúzok össze mindent mert 'tomboló fotózkodó divatrocker vagyok'. Ez nem az én világom. A feketét szeretem magamon bár gyerekkoromban a citromsárga ruha megkapta a buznyák jelzőt úgyhogy ez magától jött. Olyan 12 évesen a bátyám bevezetett a rock és metal világába. Megfogott a szöveg szerettem a zenét az életfelfogás és az akkor 'összetartozunk' jelleggel egyforma fekete/farmer/terepminta hódított a környék rockereinél úgyhogy beleestem én is :D

Hát így lettem rocker ha lehet annak nevezni de ezen senki kedvéért nem változtatnék :)

2017. febr. 6. 06:52
 18/19 anonim válasza:
Senki se egyforma. Rockerek között sem. Én születésem óta rocker vagyok, szüleim jóvoltából.:) Igazából, ha nagyon általánosítanom kéne akkor, talán a világnézetekben vannak úgymond egy síkon. Ugye a rock zenék 80%-a erről szól, hogy ne érdekeljen mások véleménye, vedd lazán az életet, ne görcsölj, legyél becsületes, tiszta szívű ember, járd a saját utad és ne foglalkozz a rólad alkotott véleményekről. Ne lehet ezt egyértelműen leírni. Meg hát előttem sokan leírták, hogy sok a pózer rocker, akik a Tankcsapdán, illetve a Depresszión kívül nem is ismer más zenekart. Ehhez szeretni kell a rock zenét. Pl.: mikor mész egy fesztiválra, vagy egy koncertre és ahogy közeledsz a színpadhoz, egyre hangosabban hallod a zenét, akkor megmozdul benned valami leírhatatlan érzés.
2018. júl. 27. 22:34
 19/19 anonim válasza:
Nagymami azt mondta, hogy a kőleves finom. Az már régen volt. Azóta a felhevített vasércből vénásan csurgatom magamba a fémet. A füleimbe ólomhoz hasonló HEAVY METAL ömlik zeneileg. A Heavy Metal egy olyan speciális műfaj, melyben - némiképp eltérő formában - mindazon zenei értékek megtalálhatók, melyek kultúránk alapköveinek számítanak. Ne érj hozzá egyetlen rockerhez sem mert kőporos leszel. (Vigyorilisztcsiríz) (szmájlí)
2019. okt. 7. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!