Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MOst akkor mi van? (rockerek? )
Figyelt kérdés
Egy srác(rocker) meghivott a mult héten 1 találkozásra, de nekem közbejött valami ezért nem mentem. Később rá 4 napra összejött 1 csajjal (láttam a facebookon) és továbbra is akar velem találkozni . Meghivott holnap 1 klubba. Foggalmam sincs mit akar tőlem. Régebben szerelmes volt belém..2012. jan. 26. 16:17
2/7 anonim válasza:
Vagy barátként tekint rád, vagy két lyukra játszik...
3/7 anonim válasza:
Elmész, megkérded mi van, megbeszélitek, ennyi volt a történet. Ne gondolkodj, ne kombinálj, tisztázd a helyzetet.
Ha ez neked nem megy, akkor most töröld ki a srácot még a memóriádból is és ne menj el holnap. Keress mást.
22/L
4/7 anonim válasza:
Nincs baj a rockerekkel, én is rock/metal kedvelő embernek vallom magam, úgy is öltözök (igényesen). Sajnos nagyon sokan vannak ebben a stílusban, akik csak kihasználnak minden lehetőséget, persze ennek semmi köze a stílusokhoz, mert mindenhol vannak ilyen emberek. Az csak a személytől függ, hogy mennyire akarja komolyan. Persze ez nem épp pozitív, hogy ilyen dolgokat csinál. Látszik, hogy több kártya van a zsebében. Gondolom rájött,, hogy mégis te kellenél neki, ennyi :D de ismerd meg jobban mire igen-t mondasz neki :D
5/7 anonim válasza:
És ennek mi köze van, hogy rocker vagy nem rocker?
Amúgy meg tőle kérdezd, pontosabb választ adna,mint mi :)
6/7 anonim válasza:
Ja igen. Ki a fenét izgat, hogy rocker?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem olyan fontos hogy rocker csak, miota ismerem volt csaja és amikor irt akkor nem volt. Most ujra összejött 1el és csak kihivott...
2012. jan. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!