Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem mért csak a rockerek jönnek be? És nem a
külföldiek Xd amugy :-)
1/14 A kérdező kommentje:
nemtom mért vvmi tetszik bennük biztos v nemtomxd
Ez az amit én sem értek. Már nem azért, de ha valakinek ez tetszik, akkor azt csak sajnálni tudom. Én is rockot hallgatok, de félreértés ne essék, nem növesztem meg a hajam emiatt, nem járok feketében és még acélos bakancsom sincsen.
Azt, hogy ebben mi a jó, és miért van erre szükség, sosem fogom megérteni.
2009. okt. 1. 20:43
Mert még tini vagy és ez a "menő".
2009. okt. 1. 20:43
Rockos lányokat én is szeretem, de a bakancsos, cigizős-részeges, össze-vissza kefélős ribiket megvetem...
19/F
2009. okt. 1. 20:46
Azt hittem az a divat, ha b.zinak öltözöl. De ezek szerint még van remény!
2009. okt. 1. 21:01
ien hülye kérdést, hogy miért van szükség bakancsra meg fekete farmerra!!!??? te minek jársz divatmajomként az utcán????? Erre mi szükség van?? hallgasd a zenét, és kész, a többi meg ugyse esik le neked, mert nem tudod mien igazán rockernek, punknak, metalosnak lenni, koncerten jön ki igazán az egész zenéhez való kötődés. Nekem is hosszú hajam volt, meg bakancs és egyéb kellékek, de levágattam, meg ritkábban hordom már a az ien cuccokat, leginkább koncertre, de nem azért mert már nem hordanám, hanem más hátulütők miatt kellett váltanom. Gondolkozz mielött hülyét kérdezel, minek bakancs!!! ?? Mert nem vagyunk hülye divatmajmok mint te, ennyi, hanem ami számunkra kényelmes, megfelel, meg ehhez a stílushoz tartozik, ezt szeretjük, nem véletlenül nem diszkóbajárunk, csini ruhákba, mint te.
2009. okt. 1. 21:11
Első: a Te döntésed, hogy nem viseled a stílus külső jegyeit, ok, elfogadtuk. De ne oszd már le azokat, akik igen!
Kérdező: nem tudom, van egy diszkóba járó volt osztálytársam, aki szintén él-hal a rocker srácokért, és mindig nyúz, hogy mutassak be neki valakit. Valószínűleg a vagányságuk miatt tetszenek, esetleg a divatos srácokat túl piperkőcnek, nyálasnak találod?
Azon meg nincs mit magyarázni, mi a vonzó egy ápolt szép zuhatagban egy pasi fején! Sok népszerű rocker átcsúszna a "kifejezetten jó pasi" kategóriából az "átlagos pasi" kategóriába, ha nem lenne hosszú haja, ez tény.
2009. okt. 2. 02:02
8/14 A kérdező kommentje:
...azért k*rvajó,hogy nem is írtam magamról semmi mást,de itt már javába van minden!..Átlagosan öltözködök,nem szeretem az emo zenét,és nem azok jönnek be,akik emónak öltözködnek,és szerint az emó egy szánalmas sz*r.Nem járok feketébe meg bakancsba,eg nemtudommibe,és nem vagyok alkoholista,nem olyan a fejem,hogy az egyik szemem sír,a másik meg haj..........! Átlagosan nézek ki,és nem iszok,nem cigizek,nem vagyok ribi..Van barátom,ő ő sem cigizik meg nem iszik,és nem hiszem hogy valaki attól rocker,hogy ezeket csinálja,vagy bármelyiket,nem az a lényeg hogy néz ki valaki,hanem mi van benne,..de most mondhattok bármit,meghogy tizenéves pisis vagyok és azért..Inkább az érdekelne hogy más fiúkal miért nem érzem jól magam,vagy nemtom,nem jön be hogy zselézi a haját meg ilyenek..:-S
Mert ők tetszenek.Miért?Amiért nekem csak a hosszú hajú fiúk.(stílus az nekem mindegy)Őket látom szépnek,szinpatikusnak.De téged zavar hogy hozzájuk vonzódsz?
2009. okt. 4. 18:40
10/14 A kérdező kommentje:
Nemzavar,vmiért férfiasabbank néz ki xD meg keményebbnek,meg minden :P kinem állhatom a nagymenő meg nagyképű,meg hazudozó,meg zselézett hajú pasasokat xD
Szerintem csak a szüleimet zavarja a tén de hát majd csak elfogadják a dolgokat,és amugy nem hiszem hogy nem tudnák elhinni csak egy picit is hogy lehetnek a rockerek is jó emberek :P
Kapcsolódó kérdések: