Szilikonpánt? Kérdés lent.
Figyelt kérdés
na szóval az lenne e kérdésem,hogy nagyon sok lányon láttam ( főleg nyáron ) hogy szilikon pántot hordanak..de nem a vállukon van hanem a kosárnál indul a nyakuk mögött át majd a megint ott a kosár felett.és ilyenkor hátul semmmi.? meg ilyen pántot hol lehet venni.? vagyy egy pár szilikonpánt egyikét felhasználva csináljákmeg.? hosszabara rakják vagy mi.?:s leht furcsa de nem értem én ezt..:D és mielőtt kérdeznétek nem 12-13 éve vagyok..csak én hozzá vagyok szokva ezekhez a sima melltartókhoz..2012. márc. 12. 23:39
1/10 anonim válasza:
egy pánt hosszúra hagyva,és csak előre akasztod be...de szerintem ez nem olyan bonyolult.
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2012. márc. 12. 23:52
3/10 anonim válasza:
Igen, szilikon pánt teljesen "kiengedve" előre beakasztva. Viszont azt én sem értem, hogy miért kell például egy sima spagettipántos topphoz nyakba akasztani a szilikonpántot. Engem zavar, vág és még csúnya is.
4/10 A kérdező kommentje:
nekem nincs különösebben bajon a szilikon pánttal..csőtophoz szeretném így hordani.:)
de azt én se értem,hogy a spagettipánthoz minek..
2012. márc. 13. 00:20
5/10 anonim válasza:
Csőtophoz pánt nélküli melltartót hordj.
6/10 anonim válasza:
Jézusom, hogy mennyire igénytelen a szilikonpánt minden formája, jajj...
7/10 anonim válasza:
Lehet kapni külön ilyen pántot, beakasztod a két elsőbe, nem agysebészet. :) Szerintem minden kínaiban találsz ilyet, fehérneműüzletben kevésbé hiszem, ott nem jellemző az ilyen "gagyi".
Más kérdés, hogy max. nyakpántos felsőhöz való, mert pánt nélkülihez pántot venni meredek hülyeség, pont az a lényege és a varázsa, hogy a vállad-nyakad szabadon marad, nulla pánt. Ezt elrontanád egy csillogó műanyag szarral?
Inkább fektess be egy pánt nélküli melltartóba pánt nélküli felsőhöz. :)
8/10 anonim válasza:
Azt jó ha tudod mielőtt hordanád, hogy a szilikonpánt mára már nagyon kiment a divatból :)
9/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy kiment a divatból,meg nagyon sokan szidják,de nekem nincs bajom vele..
2012. márc. 13. 21:51
10/10 anonim válasza:
gusztustalan dolog. ráadásul kitalálták, hogy ne látszódjon a pánt, és erre mintát rajzolnak rá. kiábrándító:) azt tanácsolom, hogy vegyél egy jófajta, szilikonos pánt nélküli melltartót, és semmi ilyesmi gondod nem lesz. azonkívül a szilikon pánt könnyen szakad, és törik a csatlakozó részénél. nekem nem vált be..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!