Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhában menjek szertorn...

Milyen ruhában menjek szertornára?

Figyelt kérdés
Holnap megyek először szertornára iskolán belül van egyébként 2 barátnőm beszélt rá hogy menjek. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mit vegyek fel mert mondták hogy a teremben meleg van és hogy mindenképp olyan ruhát vegyek fel amibe kényelmesen tudok mozogni. Én egyszerű tesiórán sima melegítőbe meg pólóba szoktam tesizni de az nem jó mert a póló felcsúszik meg nagyon bő és idegesítő lehet plusz a melegítő nadrág meg akadályozhat a mozgásban. Én egy rövid cicanadrágra gondoltam amit nyáron szoktam itthon hordani de hogy felülre mit vegyek fel nem tudom :S Aki szertornázik az adjon légyszi tanácsot, köszi! 14/L
2012. márc. 12. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. Én amikor kezdtem egy egyszerű póló plusz rövidnadrágba mentem, bár akkor felvettem egy feszülős toppot is hogy azért ne csússzon a póló ide-oda. Egyébként ezt csak addig viseld ameddig nem tudsz be szerezni egy tornadresszt hozzá. Nekem az edzőm már a 2. alkalomnál rám szólt hogy legközelebb vegyek fel dresszt mert a derekam folyton kint volt és csúnya felfázásom lehetett volna.

Egyébként utána úgy mentem hogy a pólómat betűrtem a nadrágomba de folyton kicsúszott így az edzőm adott nekem kölcsön egy használt versenydresszt addig ameddig nem szerzek magamnak egyet. És ez persze a derekam miatt kellett, egyébként rövidnadrágot még nyugodtan tudtam rávenni. Én neked is azt javaslom hogy mindenképpen szerezzél be tornadresszt még ha holnapra nem is de a lehető leghamarabb legyen egy gyakorló dresszed vagy kérj kölcsön valakitől.

2012. márc. 12. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Cicanadrág meg egy passzos póló, lehetőleg ujjatlan. Nem csúszkál el és nem akadályoz a mozgásban.
2012. márc. 12. 18:22
 3/5 anonim válasza:

nadrág lehet rövid vagy félhosszú, de testhezálló

póló mindenképpen rövid/ujjatlan de testhezálló

bár már 14 vagy akkor inkább nem de kissebbek tornaderessz egy rövidnadrággal. bár azt sztem neked is jó lenne :) jó tornázást!

2012. márc. 13. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze még várok további válaszokat hátha kapok még 1-2 tippet hogy milyen öltözet lenne a legpraktikusabb. Egyébként ma egy testhezálló trikót vettem fel meg egy térdig érő rövid nacit, ez így jó volt, de az edzőm mondta hogy idővel szerezzek majd be egy dresszt mert az a legjobb ilyenkor meg hogy szokjam és könnyebb benne mozogni plusz a szellőzése miatt nem rohadok bele.
2012. márc. 13. 20:29
 5/5 anonim válasza:
Cicanaci és testhez álló póló
2013. júl. 28. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!