Milyen ruhában vagytok most? :D
Figyelt kérdés
kort és nemet is lécci! :)2012. febr. 15. 16:52
1/12 anonim válasza:
Egy farmer nadrágban, egy rövid ujuban, azon egy hanorák ,egy pár zokniban és fehérnemükben
3/12 anonim válasza:
ezt nevezik még hanoráknak (kapucnis felső) tudtommal.
5/12 anonim válasza:
Köszi, életemben nem hallottam még ezt a szót. :) Ma is tanultam valami újat :)
6/12 anonim válasza:
szürke melegítőgatya, fehér atléta, kék hosszúujjú póló
7/12 anonim válasza:
fekete cicanadrág, szürke póló i love felirattal, alatta pedig egy hamburger, szürke zokni, szürke alapon fehér pöttyös vastag köntös.
19L
8/12 anonim válasza:
Egy krém színű gatyát,világos pink színű,csíkos,rövidujjú blúz,otthoni csizmapapucs(tudjátok milyen az??:D Nagyon tuti),fekete tanga,szürke melltartó :))).. .
. 14,lány
10/12 anonim válasza:
Sötétbarna csőnaci, ilyen farmerszerű anyagból, 3 gombos. Egy krémszínű muszlin blúz, ami fodros, felette sötétbarna kötött kardigán. Alatta fehérnemű, derékmelegítő. Lábamon egy szobacsizma vagy nem tudom, hogy mondják azt :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!