Mi a véleményetek azokról a ányokról, akiket legtöbbször ruhában (tehát egyberuhában) látni?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy imádom a ruhákat. Minden évszakban. Nyáron balerinával, ősszel zárt magassarkúval (ilyen kis telitalpúval) télen meg vastag harisnya+csizma kombóval. Persze nem csak ruhákat hordok, vannak nadrágjaim meg szoknyáim is, de ezek a kevenceim :) Nektek mi a véleményetek az ilyen lányokról? Csajosnak, vagy ribisnek tartjátok őket?
14/L
2012. jan. 29. 09:44
1/5 anonim válasza:
ez a ruha hosszúságától is függ:D
2/5 anonim válasza:
szerintem nem ribis, hanem nőies. igaz, hogy én nem szoktam ilyen ruhákat hordani, de nagyon tetszenek, és gondolkozok h lehet én is veszek párat nyárra. :)
3/5 anonim válasza:
Az ilyen lányokról szerintem minden normális embernek csak igen jó véleménye lehet.
Én nagyon boldog vagyok, mikor ilyen lányok felől hallok.
Kár, hogy kevesen vagytok!
Ja, és grat. a kitűnő ízlésedhez! :-)Sajnos ez manapság ritka, mint a sárga holló!
4/5 anonim válasza:
Ó, én úgy szeretnék ilyen téli ruhákat, szerintem olyan szépek. Szerintem csinos.
5/5 anonim válasza:
Nem hinném, hogy rossz véleménnyel vannak rólunk... Én már nem is hordok nadrágot, teljesen a ruhákra rendezkedtem be. A tavaszi és nyári darabok a kedvenceim, mert azok lazábbak, a téliek kötöttek és passzosak, de végül is megnéznek bennük és kényelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!