Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti milyen ruhákat...

Lányok! Ti milyen ruhákat hordtok hétköznapokon?

Figyelt kérdés
Csakúgy kíváncsiságból kérdezném 15-25 év körüliek válaszát várom első sorba hogy hétköznapokon milyen ruhákban mentek iskolába, vagy munkahelyre. Mi az amiben jól érzitek magatokat és mi az amit nagyon szívesen felvesztek. Esetleg még szoknyát vagy nadrágot hordtok többnyire? Én egyébként ha jó idő van mindig szoknyába megyek iskolába :) 18/L

2012. márc. 8. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

fekete a kedvenc színem, úgy hogy imádok abban pompázni. a legtöbb ruhám fekete, mindezek ellenére nem vagyok rocker vagy ilyesmi.

nálam kedvfüggő. ha kicsit lazulós vagyok akkor szűk szárú nadrág, cipőnek UGG szerű csizma, egy pulcsi, ami kötött, mélyen dekoltált. nem szeretem az olyan felsőket és pulcsikat, amik a nyakamnál záródnak... Szövetkabát.

most hogy jön a jóidő: bőrdzseki, cső- vagy répanaci, vékonyabb pulcsi, vmi felső.

ha van kedvem tipegni, akkor magassarkú. vannak most divatos fűzős cipőm, platformos stb, csizmám, szintén platformmal. én a magassarkú kérdéshez úgy állok, hogy vagy 10 centi, vagy inkább nem magassarkúzok. az 5 centis cipők nálam nem játszanak...

szóval nálam kedvfüggő hogy épp mit veszek fel :)

L20

2012. márc. 9. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:

munkába tornacipő, farmer, póló dzseki, stb.

iskolába van hogy szintén így, de jó időben, egyenes szárú farmer nadrág, balerina vagy oxford cipő, valamilyen basic felső, kiskabát vagy farmerkabát, kardigán, mostani őrületem a blézer stb.

van amikor ingtunikát veszek fel, olyankor szűk szárú farmerrel. én a kiegészítőkért vagyok megőrülve. inkább azokkal próbálom meg feldobni a teljesen átlagos öltözködésemet.

Szoknyát sosem hordok, kislányként sem tűrtem meg magamon. Nem tudom miért, már az oviban is utáltam :)

24/l

2012. márc. 29. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!