Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itthon turkálókból is lehet...

Itthon turkálókból is lehet olyan jó ruhákat szerezni, mint a lookbook-os "modelleké"?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Turiban rendszeresen lehet világmárkájú ruhákat találni, csak hetente végig kell járni az összeset és alaposan túrni.

Én már túrtam néhány száz Forintért Chanel, Gabbana, Lacoste, Ralph Lauren, Gucci ruhákat. Ha szerencséd van, biztosan rá lehet akadni lookbook-os, vagy ahhoz hasonló rucikra is.

2012. márc. 5. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Igen, sőt itthon én még nem is láttam "rendes" boltban olyasmi ruhákat.
2012. márc. 5. 23:38
 3/5 A kérdező kommentje:
És milyen turkálókban? Pl. Hádában?
2012. márc. 5. 23:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyikben, amelyik "szembe jön". Érdemes mindbe bemenni, szétnézni és idővel kitapasztalja az ember, hogy melyek azok a turik, ahol a leginkább megtalálja az ízlésének megfelelő ruhákat.
2012. márc. 5. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Előttem válaszolónak igaza van, csak annyit tennék hozzá, hogy ne keseredj el, ha mindjárt az első alkalommal nem találsz semmit vagy csak keveset. A turkáláshoz kitartás és jó szem kell, de ezt is meg lehet tanulni némi gyakorlással.
2012. márc. 6. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!