Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van 80 A -s melltartó? Én...

Van 80 A -s melltartó? Én csak 70A,75A-t láttam.

Figyelt kérdés

Konkrétan New Yorkerről lenne szó, de úgy általában is írhatjátok.

Most vettem egy 75A-sat, és itthon jöttem rá hogy lehet hogy mégiscsak 80-as kéne, mert egy picikét mintha szűk lenne, és nem tudom hogy mennyire lesz kényelmes.

Jahh, és gondolom blokk nélkül nem is cserélnek. Vagy igen? Mert azt nem adtak hozzá.... :/

2012. márc. 7. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze hogy van 80 A-s melltartó is. Sőt még 85 A-s és 90 A-s is bár ez már nem a kérdéshez tartozik. A melltartó méretezésnél a szám a háton mért körkerületet az A, B, C stb. betűjelölés pedig a kosárméretet jelöli. Nézd meg hogy a megvásárolt melltartó a hátadon vagy pedig a melleden kicsi és e szerint válassz nagyobbat. A New Yorkerben csak akkor lehet kicserélni vagy levásárolni a termék árát ha megvan a blokk és az árcédula.
2012. márc. 7. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Van a Newyorkerben, egyszer véletlenül arra tévedtem, és egy darab 80/A-as melltartó lógott az akciós állványon, 290ft-ba került és imádom, egyébként igen tágulnak.
2012. márc. 8. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!