Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akkor most mekkora melltartót...

Akkor most mekkora melltartót kellene hordanom?

Figyelt kérdés

Mell alatti körméretem: 90 cm

Mellbőségem: 112 cm

Eddig 90C méretet hordtam, de most megnéztem a neten néhány méretkalkulátort, és az összes szerint ez 90F-es méretnek felel meg. De hát az nem lenne nagyon nagy???

2012. márc. 1. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
úristen, ez már mell! :O képet! :D
2012. márc. 1. 23:39
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát az nem semmi! :-) A többi lány biztos irigykedik rád, és joggal! Ez ritka, mint a fehér holló.

Szerintem próbálj ki egy olyat, amit a kalkulátor kiadott, aztán ha nagy, legfeljebb egy számmal kisebbre cseréled.

Fontos, hogy a méret megfelelő legyen, mert ha nem így van, az komoly egészségügyi problémákat okozhat!

20/f

2012. márc. 2. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet megmondani...El kell menni egy olyan boltba,ahol minden számméret és minden kosárméret,mindenféle fazon is van...
2012. márc. 2. 01:12
 4/9 anonim ***** válasza:
2., miért irigykednénk? Nem olyan kényelmes ám ez, tudom, mert nekem is nagy mellem volt, de megműttettem.
2012. márc. 2. 06:53
 5/9 A kérdező kommentje:

Így igaz, valóban nem kényelmes, de azért különösebb bajom nincs vele :)

Tudnátok nekem ajánlani egy olyan boltot, ahol tényleg nagy választék van?

2012. márc. 2. 07:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Melltartót lehet felpróbálni ruhaözletben, szóval próbáld ki őket és meglátod melyik jobb. :)
2012. márc. 2. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:

2-es. meg is halnék, ha ekkora mellem lenne!

LOL

amúgy szerintem olyat vegyél, ami jó neked, jól tart és kényelmes!

2012. márc. 2. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
képet!!!!!!!!!
2012. márc. 2. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem menj el egy márkaboltba, mint pl. a Triumph.. ott viztosan segítenek neked, és mindenből van nekik, több színben is. és legalább értenek hozzá..
2012. márc. 2. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!