12 évesen viselhetek tangát?
Tisztában vagyok azzal,hogy elég egészségtelen.Nem mindennapi viseletként gondolom,csak néha ha olyan van rajtam amin átüt a sima,momdjuk cicanadrág...
Hogy mondjam anyának?
lány vagyok!
és köszi az értelmes válaszokat,remélem mihamarabb beszerzunk egyet-kettot...
Hááát őszintén szólva még idősebb korban se jó...12 évesen meg ne viselj cicanadrágot se, mert héé, kinek rakod ki a segged? vagy aerobic stúdióról beszélünk? oda minek a tanga?
Nem azért de ha valaki már 12 évesen kirakja a seggét cicanadrágba úgy hogy még bugyi sincs rajta csak egy szál madzag, az ne panaszkodjon a munkásokra meg a barnabőrűekre, hogy így beszólnak meg úgy meg akarnak erőszakolni...
Ha kényelmesnek érzed akkor nyugodtan!
én nem tudom elviselni ha rajtam van, így csak boxert használok:)[18/L)
Szerintem is egész nyugodtan vegyél fel tangát ha kényelmes és még csinin is áll.:D
Én is 10-11 éves korom óta hordok és nagyon szeretem.
Főleg cicanaci alá,ott írtó hülyén áll valóan,ha átüt a rendes bugyid.Ma már egyébként is sokkal több olyan ruci van pl 12-13 éves csajsziknak,ami alá a tanga a csini.Pl cicanaci,simulósabb fehér nacik,vagy miniszoknyák.
úgyhogy egész nyugodtan hordjad.Vannak tök kényelmesek és ilyen vékonyabb pántosak is,aok pl szinte nem is látszanak egyáltalán.Cica naci alá tök jók! :)
Meg nyárra minik meg rövid nacik alá is!:)
14/L
Köszönöm szépen a válaszokat
# 5/7 válaszoló neked is köszi a válaszodat,valóban nem aerobik nadrág alá lesz...
A 12 éves lányok kb 90%-a visel ritkábban,gyakrabban cicanadrágot,a legtöbben nadrág helyett.Én nem tartozom közéjük.Tunikák alá szoktam viselni!Tudom,most jön a kérdés,hogy akkor tulajdonképp minek is a tanga?Hát azért mert egy tunika mégse egy ruha...
Remélem nagyjából érthető :)
A rendes bugyi vonala átüt nem csak a cicanacin,hanem amég a tunikán is.Persze eléggé gázul néz ki szerintem,ha átüt a rendes bugyi vonala.
Tudtál venni végül tangát??:)
Majd meglátod,hogy sokkal csinibb lesz az összes ruci a popsidon,ha tanga van alatta.Főleg a feszülősebbek. :)
Én csak tangát szeretek hordani...kb. 11 éves korom óta!:)
Úgyhogy nagyon ajánlom!:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!