12 évesen hogy nézne ki jól egy átlagos lány?
12 éves lány vagyok. Nincsenek jó ruháim, kiegészítőim, a szüleim miatt. Én nagyon szeretnék már egy kicsit is divatosan öltözködni. Nem az egyes tinikre gondolok, akik szerint a 2 kiló vakolat az arcukon ""szép""...
Hogyan néznék ki jól? Mármint mondanátok (esetleg képeket mutatnátok) pár tippet, ruhákra, kiegészítőkre, és egyéb stílusokra? Köszönöm!
[link] - nem sokat látni a képből, de röviden annyi, hogy egy jó csőgatyával szinte bármit kombinálhatsz
egyébként szerezz be egy sima cicanadrágot, és vegyél fel hozzá egy hosszított feliratos/ vagy bármilyen pólót.
esetleg szerezz be egy hasonló jellegű mackópólót: [link]
ezt szűk farmerrel ha kombinálod, akkor nagyon cuki lesz.:DD
nekem mondjuk ez a stílusom.:) tipikus csőgatya+ mackópóló, és ennyi.:)) ja meg tornacipő .:)
és még néhány kép, hogy ihletet meríts:
remélem tudtam segíteni.:)
13/L:)
Mivel 12 éves vagy, még a szüleid pénztárcájából kell hogy öltözködj. De ha eddig nem tudtál "a szüleid miatt" jó ruhákat venni, akkor most mi változna? Vagy nem értem... :/
Hát én a kicsit nőiesebb stílust képviselem. :$ Szerintem egy szép, kiegyensúlyozott lány elsősorban mindig ápolt (nem zsíros a haja, nem koszos a körme stb.). Hogy milyen stílus áll neked a legjobban, vagy melyikben érzed jól magad, azt neked kell eldöntened. Kísérletezgess legközelebb a ruhaboltban.:) Színek terén most nagyon mennek ezek a barna/bézs/fehér cuccok. Én speciel nem hordok sok kiegészítőt, de ezek a virágos kitűzők/hajráfok nagyon tetszenek, nőiessé, bájossá teszik a megjelenésed. Ha van rá időd, minden reggel csinálj valami új frizurát a suliba. Pl. konty, különböző fonatok stb...
Itt van pár kép, hogy milyen rucira gondoltam:
Mármint nem pont ezekre, csak a stílusra.
Sok szerencsét! :)
17L
nem épp olcsok
de turi is létezik, mondjuk az más...
Magas lányoknak szinte minden ruha jól áll, szóval nyugi :) Ha nagyon magas vagy, akkor magassarkút ne, azon kívül bármit. (pl balerinacipő, tornacipő)
Az ár attól függ, hogy melyik boltban vásárolsz. Az ilyen nagy márkaboltokban drágák, de ugyanilyen stílusú ruhákat találhatsz kínaikban is, esetleg még a Cosmos city ruhaboltot ajánlanám. Barátságos árak, színes, divatos ruhák. :)
Inkább a széles csípőjű, vaskos lábú lányoknak kell kerülni a csőgatyát, szerintem te nyugodtan hordhatsz :)
A hajnak nincs ilyen nagy szerepe az öltözködésnél, én pl vállig érőre vágattam (meg is bántam...) de az öltözködésemen nem változtatott, ugyanúgy jól állnak a ruháim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!