Én egy 17éves lány vagyok. Milyen fürdő ruhát vegyek? 168cm vagyok és 82kg. Körte alakom van. Az oldalam elég husis, de a fölött vékony. A hasam átlagos, a combom vastag. Mellem közepes. (85b)
Figyelt kérdés
Elég fehér vagyok.(ha jellemeznem kéne akkor azt mondanám, , hulla fehér vagyok") Szeretem a színeket, azt olvastam, hogy inkább a sötétebb színeket kell ennek a testalkatnak hordani.2011. máj. 26. 12:24
2/9 anonim válasza:
A sötét színnel az a gond, hogy kiemeli a fehérségedet, ha eddig hulla fehér voltál, most duplahulla fehér leszel. :)
Én is a tankinit ajánlanám. El nem tudom képzelni, hogyan nézhetsz ki, én 165 cm és 72 kg vagyok és nem merek még csak rá sem nézni a fürdőruhákra.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát kb.ilyen test alkatom van [link] csak kisebb hassal.:)) És azért nem folyok szét...csak combom ne lenne :S
Köszi a válaszokat!!:)
2011. máj. 27. 13:45
4/9 anonim válasza:
Inkább egy erősebb szabású (úgy értem, hogy vastag vonalú) bikini, mint tankini. A tankini felsője egy rövid top, ami rohadtul kiemeli a kényes részeket, én senkinek nem ajánlanám...
5/9 anonim válasza:
Pontosan ilyen vagyok, súly méret...
Szerintem rövidnadrágos tankini tök jó lehet.
6/9 anonim válasza:
A rövidnadrágos alsó vastag combokra nem jó, optikailag összenyomja őket, és még vastagabbnak/rövidebbnek hatnak.
7/9 A kérdező kommentje:
Sikerült vennem.Ilyen 2részes.Rozsaszín,francia bugyis,nyakbakötős...nagyon jól áll.A barátomnak is tetszik. :)
2011. jún. 16. 17:04
8/9 anonim válasza:
Nem tennél fel róla képet?
(Nem kell, hogy rajtad legyen, ha szégyenlős vagy, csak érdekelne, mert én is franciabugyisat szeretnék, de nem látok olyat, amilyet én szeretnék...)
9/9 anonim válasza:
Én 14 múltam, és nekem van 85B :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!