Vékony, átlagos, vagy telt csajok néznek ki jobban?
Hát ez nagyon nagy különbség...5 kiló még semmit nem jelent, ráadásul egy 170 60 kilós lehet telt is meg vékony is. Attól függ mennyire izmos, milyen a csontozata stb.
A kérdésre válaszolva inkább a vékony, átlagos lányok tetszenek. De a sovány,fiús, anorex nők undorítóak. Legyen lapos hasa, formás combja, feneke és melle.
Egy 170 cm-es csaj:
1. sovány (55 kg alatt)
2 normál (55-64kg) ha nagyon izmos akkor picit több.
3. telt (62 -75kg) csontozattól és izomtól függően ez változhat.
A legjobb szerintem a normál alkat alsó határa. 55-60 kg, normál csontozat esetén, nem nagy izomtömeggel.
09.43-as....sztem téged a barátaid alaposan átvernek :D
176 centivel és 75 ki9lóval SEHOGY sem lehetsz szép vékony.
az erős csontozat pedig szintén nem jelent vékonyságot.
szerintem 170 centihez a 60 kiló nézne ki a legjobban, de 65tel is bőven jó még ha nem petyhüdt
Kedves utolsó előtti, nem nem vertek át. Azt hiszem te alaposan átvered magad:) Képet nem teszek fel mert feleslegesnek tartom inkább kerestem egy hozzám hasonlót, hogy meggyőzzelek mekkorát is tud tévedni legtöbb ember, és, hogy a számadatok szart se érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!