12 évesen hogy nézne ki jól egy átlagos lány?
12 éves lány vagyok. Nincsenek jó ruháim, kiegészítőim, a szüleim miatt. Én nagyon szeretnék már egy kicsit is divatosan öltözködni. Nem az egyes tinikre gondolok, akik szerint a 2 kiló vakolat az arcukon ""szép""...
Hogyan néznék ki jól? Mármint mondanátok (esetleg képeket mutatnátok) pár tippet, ruhákra, kiegészítőkre, és egyéb stílusokra? Köszönöm!
Bocsi, most láttam, hogy elírtam, *tulajdonképpen
Ha nem engedik, akkor meg meg van oldva a probléma. Egy része legalábbis. Nincs idősebb testvéred, vagy barátnőd, akivel elengednének vásárolni?
szia
Attól is függ, milyen a stílusod, mit szeretsz. van itt pár kép, ami segíthet, rólam és a barátnőmről készültek.
Szval nekem a csőnadrág, a sál, és a converse cipők jönnek be, de lehet, hogy neked nem. Imádom a nőies garbós pulóverekt is,
A barátnőmnek a kockás ing a fekete trikó alatt, esetleg a derékövek :)
Kiegészítőből nem kell túl sok, elég, ha az alakodhoz öltözöl, pl ha magas vagy, vegyél csíkos pulcsit, ha alacsony, hordj sálat, hosszabb fülbevalót, (de ne ess túlzásba, mert az óriási fülbevalók kihívóak lehetnek, ami riasztó egy 12 évestől!!! )
Igen és az is fontos, hogy összeilljenek a ruhadarabok.
[link] Ez a divat!
Naggyából bármit felvehetsz, ami jól néz ki. Itt legfőképpen az elegánsabb stílust mutatja be. Én ezek szerint öltözködök legfőképpen, de a sportos cuccokat is ajánlom! Jah! A csőgatya bármihez megy!!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!