Hungarista lányok! Ti hol szoktatok ruhákat vásárolni magatoknak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 21:32
1/9 anonim válasza:
Miért, hogy öltözik egy hungarista lány?
2/9 A kérdező kommentje:
acélbetétes, ahhoz nadrág..hungarista póló..
2012. febr. 28. 21:38
3/9 anonim válasza:
Rocker vagyok,de nem hungarista!
Acélbetétesem Steel márkájú,15 soros fekete.Nadrágnak sötét farmert szoktam venni,a terepmintás is tetszik,de abból még nem láttam mondjuk egyenes vagy csövesebb szárút, a trapéz meg alapból nem jön be. Ennyi ami talán közös lehet a rockerek és hungaristák öltözködésében. Amúgy rockpince.hu vagy van direkt ilyen csak különböző nyomott mintájú pólót áruló bolt, ott sok nacionalistás póló van. Egerben és Nyíregyen tudnék 1-1 boltot mondani,ahol láttam már ilyet:)
4/9 anonim válasza:
Annó a Jeans Clubból, most leginkább a Cosmosba megyek. Persze néhány pólóm van a miheztartás végett is, azt a [link] Szkítia boltokban vettem. Vagy én is ajánlhatom a rockpincét, ha néha lemegyek, egész jó cuccokat szoktam látni:).
5/9 anonim válasza:
Turulboltban vannak jók.:)) De amúgy szerintem az is jó egy hungarista lánynak, ha kicsit népiesebb cuccokban jár, mert az is "hírdeti" ezt az "ideológiát".:D
7/9 anonim válasza:
Jaj, Móricz Zsigmond körtéri Turulbolt bezárt.:( Éppen ma néztem.
8/9 anonim válasza:
Kac-kac-kac. Te biztos nem vagy hungarista, illetőleg nem vagy tisztában a dolgokkal. Sajnos ez gyakori. Egy hungarista nő/lány ügyel arra, hogy nő maradjon, ezért nagyrészt inget/blúzt és szoknyát visel. A magassarkút mi el szoktuk hagyni, mert egészségtelen, meg csöppet sem nőies. Egy "nemzeti radikális", vagy hogy hívják magukat hord acélbetétes bakancsot stb. Ezeket pedig megtalálod az interneten is.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!