Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha nincs sok ruhátok, akkor...

Ha nincs sok ruhátok, akkor próbáltok venni minden hónapban valamennyi ruhát magatoknak? És ebbe a pasitok (ha van) nem szól bele?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
van hogy együtt megyünk vásárolni, akkor nem szól bele, de vettem már vaterán is ruhát, de arra azt mondaná, hogy minek meg hogy miért nem mondtam stb. így amikor vele vagyok akkor azokat hordom amiket ismer, amiket meg még nem látott rajtam marad a többi napra. úgy vagyok vele, amiről nem tud az nem fáj neki.
2011. dec. 17. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
4 éve vagyok a Párommal,Én,aki nagy vásárlásmániás, azóta alig veszek valamit...:( Te hogy vagy evvel?
2011. dec. 17. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ő fizeti, mi köze hozzá? :D Sose avattam be az ilyesmibe, felveszem, jól nézek ki, megdícséri, ennyi.

Nem veszek minden hónapban, mert mostanában csóróság van sajnos, előbb lakni kell valahol, meg enni.

2011. dec. 17. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok ruhám van, de ez jó pár év alatt jött össze, meg örököltem húgomtól, túrtuk, és sok akciós volt. De nem minden hónapban veszek, csak ha meglátok valamit,tetszik és még az ára is jó akkor nem hagyom ott (pár száz ft-os felsők).

Az exem sosem szólt bele, max. megmutattam neki, azt mondta jó, és megvettem, én pénzem, azt veszek rajta amit akarok.

De egyszer esküvőre mentünk és a ruha amit választottam a nagyanyjára emlékeztette, így másikat vettem (azóta is bánom, mert gyönyörű volt).

2011. dec. 18. 00:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Én a barátommal 2 éve vagyok együtt,fél éve lakok nála,de ő nem szokott rám költeni ilyen téren.Édességeket szokott venni, meg ünnepekre pár dolgot,de amúgy nem nagyon.Pedig emlegette már párszor,hogy megérdemelném,hogy többet költsön rám.Mivel én szeretek mindig csinosan öltözködni,és hát mivel nő vagyok,nem hordom ugyanazt a ruhát 1 hétig(a párom ilyen).Kevés ruhám van,és hát muszáj vennem,most amíg kapom az ösztöndíjat.Anyumék nem álltak olyan jól anyagilag,hogy új ruhákat vegyenek nekem.Meg hát ha nem kapok senkitől,akkor legalább hagy vegyek olyat magamnak,amit szeretnék.Egyébként mondtam a páromnak,ha majd már dolgozni fogok,akkor is fogok magamnak ruhákat venni,nekem ő ezt nem tilthatja meg.Nekme most még olyan ruhám sincs,ha pl el kénne menni olyan helyre,ahová ki kell öltözni.
2011. dec. 18. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy minden hónapban veszek valamit. A barátom nem jön velem soha, mert őt untatja a vásárlás.

Ha több pénzem van akkor neki is veszek valamit.

Egyébként nem szól bele, mert olcsón vásárolok és simán lespórolom a kajából, de azért tudom hogy hol a határ és enni is szoktunk azt amit ő akar, és nyilván ha kajára kell a pénz, akkor nem veszek semmit :/

Max egy zoknit :D

2011. dec. 20. 04:30
 7/7 anonim ***** válasza:
2.vagyok. Igen ez a helyzet kicsit ismerős.:( Ha esetleg kitalálja, hogy elmegyünk most mondjuk szilveszterkor valahova,nem igazán tudnék mit felvenni. Mondjuk Mi már több mint 4 éve együtt vagyunk,közös kassza stb.,kicsit más a helyzet,dehát a pasiknak tényleg nem fontos a ruházkodás (többségnek) s még nem tudtam Vele megértetni,hogy Nekem pedig igen.:( De a "nincs mit felvennem" mondattól pedig elszáll az agya,dehát ha ez van!? Nemtudom micsináljak...
2011. dec. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!