Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma estére szoknya? Nagyon...

Ma estére szoknya? Nagyon hideg lenne?

Figyelt kérdés
Természetesen egy testszínű harisnyával. Nem kocsival megyek, ezért kérdezem. És a cipő lehet balerina? Vagy ezekhez még hideg van? Inkább olyan írjon, aki tapasztalta.
2012. febr. 25. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Még bőven hideg van hozzá.
2012. febr. 25. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Hát nekem délután 4 körül rövid ujjúban majdhogynem melegem volt, szóval szerintem nyugodtan vegyél fel szoknyát. :)
2012. febr. 25. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó megfázást :D
2012. febr. 25. 18:25
 4/6 anonim ***** válasza:

De amúgy szerintem attól is függ hol laksz... Én Sopronban. :) Második vagyok.

Itt is látszik ha megnézed, hogy nagy különbségek vannak:

[link]

2012. febr. 25. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem vedd fel nyugodtan:) max vigyél magaddal a táskádban egy cicanacit, az kis helyen is elfér és ha nagyon fázol, húzd fel a harisnyára... ha odaérsz a buli helyszínére csak egyszerűen leveszed:)
2012. febr. 25. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
hát én ma napközben szoknyában voltam, mert azt hittem reggel, mikor elmentem otthonról, hogy nem lesz hideg és nagyon fáztam, pedig vastagabb harisnyában voltam. szóval szerintem estére elég necces. (én debreceni vagyok)
2012. febr. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!