Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoknya télen, csizmával?

Szoknya télen, csizmával?

Figyelt kérdés

Ilyen szoknyám van: [link]

Ezt szeretném felvenni a héten, harisnyával, és magasszárú csizmával. Nagyon korai még ilyenkor?

2012. febr. 21. 20:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
vastag téli harisnyával nyugodtan
2012. febr. 21. 20:35
 2/19 A kérdező kommentje:
2. Igen, téli harisnyával gondoltam :)
2012. febr. 21. 20:37
 3/19 vviri ***** válasza:
nee, nekem tetszik a szoknya, de nyari, csizmaval furi lenne
2012. febr. 21. 20:37
 4/19 A kérdező kommentje:
köszi :) akkor hagyom nyárra :D
2012. febr. 21. 20:39
 5/19 anonim ***** válasza:
Én is szoktam:)Nyugodtan hord:)
2012. febr. 21. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:

Vedd fel bátran! Az egyetemi csoporttársaim közül az egyik lány még a leghidegebb téli napokon is ilyesmi szoknyákban járt és nagyon csinos volt bennük.

Szóval nyugodtan! (Persze csak oly' módon, ahogyan írtad! :-))

20/f

2012. febr. 21. 21:19
 7/19 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem hagyd meg nyárra. Én csak röhögök azokon akik télen szoknyát vesznek fel... :)
2012. febr. 21. 21:36
 8/19 A kérdező kommentje:
Nahát, most ezek után hogy döntsek?! :) Annyi hátránya van a szoknyának, hogy elég vékonyka, tehát lehet h vastagabb harisnyával is fáznék benne... Amúgy hosszú szövetkabáttal venném fel. Figyelgettem az egyetemen én is a lányokat, sok szoknyás van, de mind rövid, kissarkú csizmával veszi fel, és hosszabb, kötött téli szoknyával, és a harisnya szintén vastag, kötött. :S Lehet várok még vele pár hónapot :) Pedig összepróbáltam, és jól nézne ki :( :)
2012. febr. 21. 21:45
 9/19 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az utolsóra, nem tudja, hogy mit beszél!

Röhögjenek csak az ilyenek, ha nincs jobb dolguk. Inkább példát kellene venniük rólad!

De, természetesen: mindig saját belátásod szerint dönts, és ne hallgass másokra!(Rám se; csak a véleményemet mondtam el :-))

2012. febr. 21. 22:38
 10/19 A kérdező kommentje:

köszönöm :) mondjuk ahhoz nekem sose volt energiám/kedvem hogy másokat nevessek a viselete miatt...

majd még meglátom hogy milyen idő a héten, ezt még erősen átgondolom :)

köszönöm szépen a válaszokat!

2012. febr. 21. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!