Fehér felső. Fekete szoknya. Milyen harisnya?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 15:46
2/7 anonim válasza:
citromsárga!
de ám testszínű szerintem.
5/7 anonim válasza:
Mindenképp testszínű bár még a feketét meglehet kockáztatni de előbb tükör előtt nézd meg hogy passzol-e.
Testszínűből meg a 20 DEN-est ajánlom :)
6/7 anonim válasza:
Ha a cipőd, táskád is fekete, akkor a fekete harisnya nagyon jól nézhet ki, én még feldobnám egy csini sállal is.
De ha a táskád barna, akkor csinosabb lehet a testszínű.
Igazából ezzel a két színnel egyéb esetekben sem nagyon lőhetsz mellé.
7/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha élénk színű harisnya mellett döntesz, akkor én a helyedben picit hozzáigazítanám a többi elemet is, pl. királykék harisnyát fehér felsővel, fekete szoknyával úgy tudok elképzelni, ha a kiegészítőid, táska, sál, karkötő, nyaklánc stb. is ilyen árnyalatú, akár a cipő is. Ez akár izgalmasabb összeállítás is lehet, mint a fekete vagy testszínű harisnyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!