Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14 éves fiú vagyok, nincs túl...

14 éves fiú vagyok, nincs túl érzékem az igazán stílusos öltözködéshez.175 cm,65 kg. Hogyan öltözzek?

Figyelt kérdés
Akár képeket is mutathattok. Milyen cipő? Hogyan vágassam a hajam netán?

2012. febr. 24. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Először is 14 éves vagy, majd kialakul a Te stílusod, nyugi, ebben a korban nagyon ritka az, aki igazán stílusosan tud öltözni úgy, hogy azzal a személyiségét is tükrözze.

A hajad pedig úgy hordd, olyanra csináltasd, ami illik az arcodhoz, ami jól áll, és mégis Te vagy!

Most hiába mondanám, hogy hordj mindennap elegáns félcipőket, ha Te tornacipőben érzed magad jól!

2012. febr. 24. 20:31
 2/8 anonim ***** válasza:
képeeeet!:))
2012. febr. 24. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Hát az hogy hogyan öltözöl aszt neked kell kialakítani. De azér pár tipp:

1.Szerintem végképp nem néz ki jól fiúkon a csőnaci( ezt azért írom mert manapság ez a divat-.-)

2.Szerintem még 14 évesen pl: egy laza farmer egy laza pólóval, deszkás cipő, esetleg valami sapi, és jó is.

3.Ne divat szerint öltözködj hanem az szerint hogy neked mi tetszik.:) 14/L

2012. febr. 25. 05:48
 4/8 anonim ***** válasza:
A csőnadrág igen is jól áll a fiúkon, főleg ha szép vékony a combjuk (tehát nem "dagadt" a combja) és vastag a vádlijuk. Én csak annyit tudok neked javasolni kérdező, hogy ne ilyen "pávásan" öltözködj, mert az brutál gáz, és undorító. :)
2012. febr. 25. 09:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat :D

Felpontoztalak.

2012. febr. 25. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Vékony alkatú fiúkon szerintem is nagyon szexi a csőnaci. Persze nem letolva, hanem normálisan felhúzva a derekadra. Ne zavarjon az, ha ráfeszül a fenekedre, vagy egy kicsit kiadja a szerszámod alakját, mert az női szemmel igenis szexi. :) A magasságod és súlyod alapján neked nagyon jól állnának ezek a feszülős gatyák, ezért csak javasolni tudom. :)

Ezek pl. nagyon tetszenek:

[link]

[link]

[link]

Persze nem ilyen árakon, mert ezek szerintem nagyon drágák. Sokkal jobban jössz ki, ha kínaiban nézel egyszerűbb női csőnacikat. Akkor 2-4 ezerből megúszod, és ráadásul sokkal jobban fognak állni, mert a női csőnacik anyaga sztreccses, ezért sokkal szebben felveszi a feneked, lábad alakját. Magyarul sokkal szebben rád simul. Nem utolsó sorban kényelmesebb is, mert ha leülsz, akkor nyúlik ahol kell, és nem fog nyomni, nem szorítja el a szerszámod. :) Pasim is csak női csőnacikat hord emiatt, pedig ő nem 14 éves, hanem pont a duplája.

27L

2012. febr. 25. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ezek nekem is nagyon tetszenek :)
2012. febr. 26. 13:25
 8/8 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel képet magadrol és abbol eltudom donteni h kábé milyen dolgokat hordj mer ha ilyen lúzeros stréberes vagy akk hordj olyat ami téged tükroz pl.sál,kint,bent,egy laza ing és egy béna cipo DE! ha egy stílusos flegma nagyképu vagy akk inkább cso farmer kék szinu zold,fekete,mustár....mind jo és a lányoknak is belyon tapasztaltam magosított cipo én ugy gondolom h ne fehéret inkább egy barna szinut mert az nagyjábol megy mindenhez én sztm igy csináld énis így nyomom de tetudod remélem megtalálod a stílusod Tesséék!
2012. nov. 29. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!