Szerintetek milyen egy szép, stílusos nőies öltözék?
Ha lehet képet mutassatok, vagy márkanevet írjatok köszi!!!:)
20-25 év közötti nők esetében!
én 25 éves vagyok, szerintem nőiesen öltözködöm, elmondom, hogy kb miket szoktam hordani :D
hétköznap munkába általában farmert és inger hordok, nekem a legtöbb farmerem Levi's, az ingeim változóak, a lényeg, hogy testhezálló legyen, és betűrve hordom egy jó övvel.
Én nem szeretem a magassarkút, nme s tudok magabiztosan menni benne, így balerinákra "hasonlító" bőrcipőket hordok. ha hideg van, zakót veszek.
alkalmakra mindig egyrészes ruhát hordok, abból szerintem mindenkinek meg kell találnia, hogy melyik fazon áll a legjobban :D
nekem pl ez a fazon áll jól :
meg a szép elegáns kiegészítők persze fontosak
Van egy sorozat, a címe A pletykafészek, amiben az egyik főszereplőt Serena van der Woodsen-nek hívják, nekem rögtön ő ugrott be, amikor elolvastam a kérdésedet. :) Szerintem ő egyszerűen, de csinosan öltözködik, belinkelek róla pár képet.
Ez a szett nekem nagyon tetszik, egy késő őszi napra tudnám elképzelni. A kabát alatt egy vastag pulcsi van, és hosszú csizma van rajta, csak a képen nem nagyon látszik.
Ezt is egy őszi napra tudom elképzelni, elegánsan nőies. :)
Alkalmi ruhák:
Remélem, tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!