Mi az, hogy stílusos?
Szerintem stílusos az, aki a saját ízlése szerint válogatja ki a ruháit, úgy, hogy azok passzoljanak, és az öltözete "egyben" legyen. Nem azonos a divatossággal, mert aki stílusos, az nem aszerint öltözködik, hogy mit látott a kirakatokban... És az ízlés nem pénz kérdése, láttam én már világmárkákban vonuló nőt, volt rajta minden, arany szín, kígyóbőr minta, szőrme, és minden volt, csak ízléses nem. :D
Olcsón is lehetsz stílusos, ajánlom az angol használtruha boltokat. Lehet, hogy azt gondolod, hogy agyonhasznált borzalmakat árulnak, de nézz be az egyikbe, és megváltozik a véleményed! :)
Az én olvasatomban stílusos a megjelenése annak, akinek a személyisége, a kisugárzása, a személyes színvilága (szem, bőr, szemöldök, haj stb stb) és az öltözete, annak is minden darabja egyfajta sajátos harmóniát sugároz ki. És ehhez nem kell feltétlenül a legutolsó divat szerint öltözni és nem is kizáró semmi sem, korstílustól függetlenül. Tehát én vitába szállnék azzal, aki szerint a retro ruhákban nam lehet valaki stílusos. Szerintem lehet, ha az összes kiegészítője és maga a viselő személye is harmonikus vele. Nekem sokkal inkább nem stílusos az, amikor valaki kritika nélkül követi a divatot, minden áron trendizik és össze-vissza öltözködik illetve sok olyan dolgot vesz fel, ami nem áll jól neki.
Lábbeliben is elég kényes témának tartom a ma oly divatos flip flop, másnéven tangapapucsokat. Sokkal többen viselik, mint akiknek jól áll és sokkal többen hordják úgy, hogy nem passzol az öltözetükhöz, mint azok, akikhez illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!