Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az, hogy stílusos?

Mi az, hogy stílusos?

Figyelt kérdés
Nézegetem a kérdéseket, válaszokat, és olvasom, hogy nincs stílusa, átlagos mrg ehhez hasonlók. Lehet valaki stílusos akinek nincs is nagy anyagi háttere? Hogyan? Mi számít stílusosnak? (Képek is jöhetnek)
2011. jún. 29. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Persze hogy lehet:) pl.: nem veszel fel virágos felsőt csíkos szoknyával. Figyelsz arra hogy mihez mi illik. Ehhez csak az kell hogyha kevés pénzből tudsz vásárolni, akkor ne gondolkodás nélkül, ész nélkül vásárolj. Ha elmész egy boltba, akkor gondold végig hogy amit kinéztél az menne-e a ruhatáradhoz. Nem veszel meg egy barna cipőt, ha nincs hozzá illő ruhád, hanem veszel egy olyat ami mindenhez megy. Pénz hiányában is lehet stílusosan és csinosan öltözni. Épp úgy ahogy milliomos emberek, vagy gazdag sztárok tudnak ocsmányul kinézni. :)
2011. jún. 29. 22:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hordasz retró cuccokat, csőgatyát is cicagatyát. Máris van stílusod.
2011. jún. 30. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem stílusos az, aki a saját ízlése szerint válogatja ki a ruháit, úgy, hogy azok passzoljanak, és az öltözete "egyben" legyen. Nem azonos a divatossággal, mert aki stílusos, az nem aszerint öltözködik, hogy mit látott a kirakatokban... És az ízlés nem pénz kérdése, láttam én már világmárkákban vonuló nőt, volt rajta minden, arany szín, kígyóbőr minta, szőrme, és minden volt, csak ízléses nem. :D

Olcsón is lehetsz stílusos, ajánlom az angol használtruha boltokat. Lehet, hogy azt gondolod, hogy agyonhasznált borzalmakat árulnak, de nézz be az egyikbe, és megváltozik a véleményed! :)

2011. jún. 30. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én olvasatomban stílusos a megjelenése annak, akinek a személyisége, a kisugárzása, a személyes színvilága (szem, bőr, szemöldök, haj stb stb) és az öltözete, annak is minden darabja egyfajta sajátos harmóniát sugároz ki. És ehhez nem kell feltétlenül a legutolsó divat szerint öltözni és nem is kizáró semmi sem, korstílustól függetlenül. Tehát én vitába szállnék azzal, aki szerint a retro ruhákban nam lehet valaki stílusos. Szerintem lehet, ha az összes kiegészítője és maga a viselő személye is harmonikus vele. Nekem sokkal inkább nem stílusos az, amikor valaki kritika nélkül követi a divatot, minden áron trendizik és össze-vissza öltözködik illetve sok olyan dolgot vesz fel, ami nem áll jól neki.

Lábbeliben is elég kényes témának tartom a ma oly divatos flip flop, másnéven tangapapucsokat. Sokkal többen viselik, mint akiknek jól áll és sokkal többen hordják úgy, hogy nem passzol az öltözetükhöz, mint azok, akikhez illik.

2011. jún. 30. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Stílusos az aki tudja,hogy egy elegáns szoknyát nem tornacipővel kell felvenni. Divatmajom az aki 14-15 éves korában megveszi a ülepesnadrágot és már nadrágot 14 ezerért, képes pólókat venni 6000ért és cipőket 30000ért...
2011. jún. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!