Szerinted stílusos ez a lány?
2011. jún. 21. 14:41
1/22 anonim válasza:
igen :)
pont olyan ruhát szeretnék, mint a 4. képen :)
4/22 anonim válasza:
Igen, nagyon stílusos! Bár én nem öltözködék így soha, de tetszik, ha valakinek jó a stílusa és neki az!
5/22 anonim válasza:
A ruhái jók, kivéve az utolsó ami nem jön be, de maga a csaj tényleg idétlen, hülye fejeket vág, hülyén pózol stb.
6/22 anonim válasza:
Anorexiás felvette, ami a turiból senkinek sem kellett ...
7/22 anonim válasza:
Tudom csinosnak és idétlennek is látni...De nekem tetszik,bár nem venném fel ezeket a cuccokat.
8/22 anonim válasza:
Az első képen látható összeállítás nagyon tetszik, a többit mondjuk nem venném fel mert az nem én vagyok, de rajta nem rossz - nem rosszabb, mint némelyik "nagy" tervező vagy stylist összeállításai.
9/22 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon-nagyon tetszik! A hajáért pedig odáig vagyok, lehet ilyenre fogom vágatni!!!
2011. jún. 21. 15:28
10/22 anonim válasza:
stílusos, de a haja nagyon undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!