Az eladónak több ilyen cucca is van, de ez tetszik a legjobban! Kicsit drágának tartom, 1500-ért, na meg persze a postaköltség is... Megvennétek a helyemben?
2009. jún. 3. 09:52
1/10 anonim válasza:
Helyes a csat, de 1.500 Ft-ot biztosan nem adnék ki érte. az nagyon sok!!!
Könyörgöm, ez csak egy ici-pici hajcsat!
2009. jún. 3. 10:36
2/10 anonim válasza:
Jajj,imádom! Ez tipikus rockabilys csajokra való cucc...a cseresznye meg a leopárd minta....csapj le rá mielőtt én teszem!:)) Különben nálunk ilyen áron vagy drágábban lehet csak beszerezni...
2009. jún. 3. 12:13
3/10 anonim válasza:
jesszusom, ezért ennyi pénzt kiadni??? ne már!
Boltban veszel sokkal szebbet, olcsóbbért, és legalább újat!!!
2009. jún. 3. 14:51
4/10 anonim válasza:
Magadban kell eldönteni, hogy megér-e neked ennyit. Sokaknak megér, ha kedveled ezt a stílust, illik hozzád, van rá pénzed, akkor csapj le rá, mert bánni fogod. :)
2009. jún. 3. 15:37
5/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, tehát én nem. Viszont ha tetszene, és nagyon, akkor nem sok érte.
2009. jún. 3. 16:01
6/10 anonim válasza:
Második vagyok! Ha neked nagyon etszik vedd meg! Ezen az oldalon ilyesmi csatok vannak,220 cseh koronáért,ami átszámíva 2500ft.És vannak drággábbak is 220csehkorona!csak viszonyítás képpen mutatom,nem rábeszélni akarlak!
Nagyon jó ez az oldal!!! Szép csatok, de tényleg nagyon drágák. Sajnálom, hogy még ott sem lehet olcsóbban megvenni, jobban megérni innen rendelni Neked is!
2009. jún. 3. 18:20
8/10 anonim válasza:
vegyél egy sima fekete hajcsatot. vegyél leopárdmintás, szalagok, vagíy készíts magad. égszerboltban vegyél egy pár cseresznyés fülbevalót, törd le azt a 'szöget', és ragaszd a csatra mindent. megvan kb 800 forintból, és elmondhatod, hogy Te csináltad. :)
2009. jún. 3. 22:03
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, meg tudnám csinálni, csak az a bibi, hogy nem lehet leopárd mintás szalagot kapni! Vagy igen? Én több helyen kérdeztem, azt mondták, ilyen nem létezik!
2009. jún. 4. 08:17
10/10 anonim válasza:
Hát mostanában már tényleg nem lehet kapni leopárd mintát,én 6 éve tudtam utoljára venni! Használtruha üzletekben szoktam venni felsőket,és ha olyan hogy már nem igazán lehet hordani akkor azt vágom szét! próbáld ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!