Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a Mayo Chix ruhákról?

Figyelt kérdés
Nekem is van ilyen márkájú ruhám, nem sok, de van pár. Én drágának találok minden darabot amit veszek, de elég szépek. Csak néha kiakadok amikor látok egy szép, felsőt, amin igazából semmi extra nincs, de élből 5-6 ezerbe kerül! Meg sokaktól hallottam panaszt, hogy lepotyognak a flitterek meg ilyesmi...én vigyázok rájuk, nálam még nem fordult elő, de érdekel a Ti véleményetek is!
2009. jún. 1. 21:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
imadom a mayo-t,rengeteg cuccom van,es mind nagyon jol hordodik!!!!es nem olyan dragak!!!
2010. febr. 22. 14:55
 22/25 anonim ***** válasza:
62%
szerintem pedig elég drágák pl. láttam egy 11 000 FT-os inget..amit kétbolttal arrébb megkaptam 4 000 FT-ért, ez volt kb fél éve és még mindig ugyanugy birja, mintha megvettem volna a mayo-sat..igaz ezen nincs rajta a mayo-s felirat..de nem a feliratért veszem meg..bár sokan ugylátom igen :D
2010. jún. 18. 18:58
 23/25 anonim ***** válasza:
87%
ha nem engedheted meg magadnak nem kell lesz*rni azokat,akik megveszik!!!!
2010. jún. 18. 21:11
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
18:58-as vagyok..21:11-es ezt nekem irtad mert én nem szarok le senkit..de ha találtam egy ugyanolyat csak felirat nélkül feleannyiért, akkor persze hogy az olcsóbbat veszem meg, nem mondom hogy rossz márka, nem egy mayo-s ruhám van de szerintem néha elvetik a súlykot az árazással.
2010. jún. 19. 10:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. Ebben igaza van az utolsónak. Régebben megkaptam egy Mayo farmert 7.000-ért. Most 12.000 alatt nem (nagyon) találok. 7.000-ből már egy normális felsőt se nagyon tudsz venni a Mayo-nál. Nagyon felvitték az árát amióta nagy divat lett. Elég régóta Mayo fan vagyok. Kedvenc márkám és az is marad, de nagyon leadott a minőségéből. A cuccok nagyon jól néznek ki. Azzzal nincs gond, de volt mikor megvettem a farmert 13.000-ért és egy hónap alatt szószerint szétrepedt. Mikor visszavittem, azt mondták ezt direkt lyukasztottam ki :D Mondom persze xDDDD csak úgy kilyukasztom a 13.000 Ft-s farmerokat, mert azt én megtehetem :DDDDDD Amit pedig már legalább 4-5-6 éve vettem farmert az ugyan úgy bírja a mai napig is. Azért nagyon szeretem a Mayo-t (♥)
2010. jún. 20. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!