Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a Mayo Chix ruhákról?

Figyelt kérdés
Nekem is van ilyen márkájú ruhám, nem sok, de van pár. Én drágának találok minden darabot amit veszek, de elég szépek. Csak néha kiakadok amikor látok egy szép, felsőt, amin igazából semmi extra nincs, de élből 5-6 ezerbe kerül! Meg sokaktól hallottam panaszt, hogy lepotyognak a flitterek meg ilyesmi...én vigyázok rájuk, nálam még nem fordult elő, de érdekel a Ti véleményetek is!
2009. jún. 1. 21:34
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
66%
Én kifejezetten szeretem, és úgy gondolom azért annyira nem drága, a többi márkához képest. De szerintem ízlések és pofonok..na meg pénztárcák :)
2009. jún. 1. 21:37
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
én nagyon utálom őket. A legtöbbnek nem természetes anyaga van, és ugyan az mint az asia centerben csak 10szer drágább
2009. jún. 1. 21:41
 3/25 anonim ***** válasza:
48%
Én is szeretem, szép nőcis ruháik vannak és a minősége sem rossz. Mondjuk a fejem verem a falba, hogy 40 ezret adtam egy téli kis kabátért... Viszont nagyon tetszik és szuperjól áll.
2009. jún. 1. 21:41
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
Volt már olyan hogy amit a Mayo Chixben 6ezerért árultak uazt a ruhát láttam a cosmos cityben 1500ért(mellesleg ahol minden cucc kínai) mondjuk sztem a M.C. sem nagy szám..néha ki lehet fogni egy jó darabot de ngyon ritka
2009. jún. 1. 21:57
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
én nagyon szeretem, egyik kedvenc márkám, néha benézek és ami megtetszik megveszem, nőies és egyedi
2009. jún. 1. 22:24
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Bár én nem szoktam ott vásárolni az árak miatt de szerintem jó cuccok vannak ott.Egyébként a flitterek meg az ilyesmik minden ruháról márkától függetlenül egy idő után lejönnek.
2009. jún. 1. 22:25
 7/25 anonim ***** válasza:
46%

Kimondottan cig.nyk.rvásak, gagyi minőséggel.

bocsi, ha nem tetszik, de nekem meg az összes barátnőmnek is ez a véleménye.

2009. jún. 1. 22:35
 8/25 tade ***** válasza:
90%

Szia. Olaszban elek, es itt nem ismerik ezt a markat, sem a keyo-t, sem az agressort meg a hasonlokat...

Nekem szemely szerint nem tetszenek, de mas is a stilusom :) De ettol fuggetlenul szerintem alacsony minoseget arulnak magas aron...

2009. jún. 2. 00:43
 9/25 anonim ***** válasza:
68%

Évek óta hordok may ruhákat. Nagyon sokat mosom őket. Eddig egyről sem esett le se kő, sem flitter.

És egy barátnőmnek sem!

Szóval aki legagyizza,mert szar minőség, lehet hogy nem volt még mayo-ruhája. Nekem nagyon sok van és tudom, hogy nem szar minőség.

Nyilván egy nagy nevű márkának lehet jobb anyaga van, de a mayo-t ne hasonlítsátok a kínais cuccok anyagával.

2009. jún. 2. 01:39
 10/25 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Látom nagyon megosztja a közönséget a kérdésem. :) Tény, hogy néha nem érik meg az árukat, de szerintem is túlzás kicsit a kínai minőségéhez hasonlítani. Vannak néha nagyon jó anyagú cuccaik! Meg kérnék mindenkit, hogy ne pontozzátok le a béke feneke alá a másik válaszát, csak azért mert nem értetek vele egyet! Láttam, hogy mindenki le lett pontozva...de miért?
2009. jún. 2. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!