Lányok! Mi a véleményetek a Mayo Chix ruhákról?
Szerintem azért elég drága...főleg a magyar viszonylatokhoz képest. Én csak néha-néha engedem meg magamnak ezt a "luxust", mert akárhogy nézzük, 10 e Ft alatt is kapok jó és márkás farmert, max. nem az van ráírva, hogy Mayo. :)
Persze semmi bajom azzal, akinek csöppnyi gondot sem okoz ezeket megvenni súlyos pénzekért, csak szerintem koránt sem olcsó, akárhogy is nézzük. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak! Meg főleg az a bajom, hogy külföldön folyton van olyan akciójuk, hogy napokig 40%-os kedvezményt adnak mindenre, meg kitöltesz valamit és kapsz egy ajándék fehérneműt...Itt ilyen miért nincs? Magyar márka elvileg vagy mi a fene, nem? Ne a dubliniaknál akarjanak ezzel bevágódni, hanem az ittenieknek adják elfogadhatóbb áron!
A Mayo Chixről annyit,hogy tény egyre több olyan ruha van ott ami nem is ezt a márkát takarja... csak ott abban a boltban van elrejtve a többi eredeti mayo között de szinte ugyanolyan áron. Ezekre figyeljetek!!!
Ami eredeti cimkés szép kivitelezésű ruha az igenis igényes.
Több barátnőm is ilyen ruhákat hord,jól lehet kombinálni a ruhadarabokat. Nyílván nem egy miniszoknyával kell hordani egy mélyen dekoltált felsőt és akkor mayo vagy nem mayo de nem lesz *urvás.
Nekem rengeteg van és imádom őket. Kedvenc márkám.
Nem is olcsó, nem is drága. Pont jó.
BEST! Csak azt hordok és csak ott vásárolok. Csak olyan ruhám van és eddig egyetlen egy farmerom ment szét. Az is gyártási hiba miatt. Szal erről ennyit :) Aki azt mondja, hogy nem jó a minősége még életében nem vett akkor Mayo Chix-et. Nekem a 4 szekrényi ruhám mért nem ment tönkre? Pedig mind Mayo.
Mindegy:) Ízlések és pofonok. Nekem kedvenc.
♥Mayo Chix♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!