Ezt miért mondhatta?
Figyelt kérdés
A tanárom azt mondta egyik szünetben nekem,még ősszel,hogy hússzínű a zoknim.biztos poénból.vagy mi miatt mondhatta még?amúgy elég jóba vagyok vele:)15/L.2012. febr. 4. 22:26
1/6 anonim válasza:
Miért, milyen színű volt a zoknid? O.o
2/6 A kérdező kommentje:
hát nem nagyon tudom megmagyarázni.tényleg nem.valami hússzínű.fehér pöttyök voltak rajta.jó minőségű zokni.:)
2012. febr. 4. 22:29
3/6 anonim válasza:
Van egy ilyen rózsaszínes pirosas szín, amire ezt szokták mondani. Egyik ismerősömnek a felsőjére mondta valaki. Olyan érdekes szín, de nekem nem a hús jutna először az eszembe :)
4/6 anonim válasza:
és te azóta ezen rágod magad?? .... ._.
egyébként meg lehet,hogy hússzínű volt.vagy testszínű..de kérdezd meg tőle..;) xd
5/6 A kérdező kommentje:
csak eszembe jutott.olyan is volt hogy elmondtam valakinek,az nevetett egy jót rajta:)
2012. febr. 4. 22:49
6/6 anonim válasza:
én is húsnak mondom a lazacszínt...szerintem erre gondolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!