Iiiigen! Egy r*dvás iskolába járok, ahol megmondják h hány centis lehet a szoknyád(térd felett öt centivel) és nem vehetsz fel kivágottat, meg divatosat, még több karkötőt se. Meg nem panaszkodásból, de szinte minden nap éjfélkor fekszem, és másnap nincs kedvem vmi sz*xit kiválasztani, amivel überelhetem az osztály r*bancát(úgy értem, stílusban überelni, nem k*rvaságban) és akkor legalább nem kéne minden lány seggét néznem a leggingekbe(szeretem a legginget, de amikor egy rossz alakú lány felveszi, az kiégeti a retinám)
2012. febr. 2. 20:28
12/17 anonim válasza:
Nem lenne jó. Azt mondjátok egyenlő eséllyel indulna mindenki? Mondjuk abban az ázsiai stílusú miniszoknyás egyenruhában a 60+ kilós lányok egyenlőek lennének a 40-50 kilósakkal? Nem, röhejesek lennének. Ez lenne csak igazán rossz.
Most legalább mindenki azt hord amiben jól érzi magát vagy jól áll neki.
2012. febr. 2. 22:08
13/17 anonim válasza:
Mi ez az 50+ meg 60+ ? Ha valaki magas mondjuk 170-180 centi akkor pont, hogy 40 kilóval lenne gáz egy miniszoknyába. Utolsó előtti, te véletlenül nem debreceni vagy? és nem egy református suliba jársz?
Egyébként én nem örülnék neki, elég kellemetlen lenne.
2012. febr. 3. 09:24
14/17 anonim válasza:
A társadalmi különbségek úgyis előjönnek, mert pl. az egyik a Starbucksból hozza az uzsonnát, a másik meg örül ha párizsis zsemléje van stb.
Olyan egyenruhát úgysem lehet gyártani, ami mindenkinek tetszik és mindenkinek kényelmes. Nem tudom ültetek-e már végig pl műszálas szoknyában órákat? Vagy ha mondjuk valaki eleve kényelmetlenül érzi magát szoknyában? Szóval sokakat hátáltat abban, hogy a tanulásra koncentráljanak.
Teljesen felesleges, az egyelten haszna, hogy a a buszmegállóban állva lehessen látni az egyenruhából, hogy ki melyik sulit engedheti meg magának. Nekem legalábbis mindig az elkényeztetett amcsi magániskolák diákjai jutnak róla eszembe.
2012. febr. 3. 11:28
15/17 anonim válasza:
13#: de, az vagyok! Te is oda jársz? Ha igen, van egy tippem ki vagy :) F-el kezdődik a keresztneved?
2012. febr. 3. 22:16
16/17 anonim válasza:
Én most megyek kilencedikbe, így még csak nem is úgy mondom, mert hogy régen más volt. Én személy serint szeretnék egyenruhát. Egy olyan, mint mondjuk Japánban, nem lenne rossz. Hogy miért? Nagyon egyszerű. Számomra elég felháborító, hogy vannak, akiket azért néznek le, mert nem mindene márkás, hanem hétköznapi. Sose értettem, hogy ennek mi értelme. Miért baj az, hogyvalaki nem 50.000-es cipőt vesz, hanem 5.000-est? Szóval értitek. Ha lenne egyenruha, akor talán nem lennének ilyen elfajultak, hanem ugyan úgy kezelnének mindenkit. Persze nem lenne az, hogy mindenki mindenkivel, de legalább nem a ruhát néznék.
2012. ápr. 11. 15:16
17/17 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék. Megőrülök Angliáért, amikor ott voltunk két hétre, irigykedtem az egyenruhákra, akármilyen ocsmányok is voltak:)Nem azért, mert szegény vagyok, simán meg tudjuk fizetni a jobb márkákat is, de engem valahogy vonz az egész:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!