Én személy szerint preferálom az ötletet, de a mai világban ez(különösen a fiatalok körében) nagy felháborodást keltene szerintem. Amúgy az ötlet nem rossz. Legalább véget érne ez a csőgatyás tornacipős viselet(legalábbis a tanintézményekben). De egy ilyen liberális vezetésű államban ennek a bevezetése gyakorlatilag lehetetlen.
2012. jan. 28. 16:48
2/17 anonim válasza:
Én támogatnám az ötletet... Nem kellene hosszú percekig állnom a szekrény előtt, hogy mit vegyek fel, hogy az osztály r*bancai miatt aznap ne sírva menjek haza. Nem arról van szó, hogy ízléstelenül, nem túl divatosan öltözködök, csak nincs arra pénzünk, hogy a legmenőbb boltokban vegyük meg a legújabb modelleket. Van, hogy egy pólót egy héten kétszer is felveszek, de én legalább hálás vagyok mindezért... Bocsi, de végre kiönthettem a lelkemet. 16/L
2012. jan. 28. 16:57
3/17 anonim válasza:
Én bizony nem örültem volna neki alap/középsulis koromban. Nem az enyémek voltak a környéken a legmenőbb vagy legdrágább cuccok, épp ellenkezőleg. Viszont eléggé duci voltam (azóta már ledobtam 20 kilót s még mindig nem vagyok vékony). Ezt egyedi ruhákkal, rafinált szabásokkal (turkáló volt a kedvenc lelőhelyem), el tudtam leplezni, hogy ha nem is tűnök vékonynak, de legalább ne legyek a suli tehene. Ha egyforma ruha lógott volna mindenkin, sokkal feltűnőbb lettem volna a sok cicababa között.
2012. jan. 28. 17:49
4/17 anonim válasza:
Nem !
Ha nem a ruha miatt, akkor másért szekálnák egymást. Nem mindegy akkor ?
Így mindneki azt vesz fel, ami kényelmes, jól áll neki, nem előnytelen.
Képzelejetek el egy nem bomba alakú lányt, abban a tipikus miniszoknyás egyenruhában. És itt most nem a 100 kilósra gondolok, hanem arra, aki mondja 50 kilónál több. Akkor nem cikiznék ?
2012. jan. 28. 18:47
5/17 anonim válasza:
Én nem akarok, de azért jó lenne!
Hiszen akinek menő ruháji vannak cikizi azokat akiknek ne, így mindenki egyenlően indulna ebben a részben:)
2012. jan. 28. 21:10
6/17 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, szeretek egyedien öltözködni. Manapság sokan beleolvadnak a tömegbe hát még ha a suliban egyenruha lenne...Szeretem a saját ruhatáram!(<3) Engem a plázacica szerű csajok sosem cikiztek hisz a sulinkba nincs is nagyon ilyen főleg nem az osztályomban. Én alapból vékony testalkatú csajszi vagyok mondjuk. Az egyenruha meg nem is állna jól mindenkinek. Méretre meg alakra kéne szabatni meg hasonlók és nem is mindenki szeretné. El tudtok képzeli pl. egy rockeres vagy gothikus stílusú lányt egyenruhában? Én nem! Magamat sem. Az egyéniségem egy részétől fosztanának meg.(ruhamániás vagyok de nagyon) Jó tudom nem a ruha teszi az embert de a ruha is egy kifejező eszköz a személyiségünk kifejezésére. Én így látom a dolgokat.
15/L
2012. jan. 28. 21:14
7/17 anonim válasza:
Én igen :D
Bár nálunk már van egy mellény a suli logójával meg nyakkendőnk,de jó lenne ha olyan lenne,mint pl. Japánban :D
hat megmondom oszinten en angliaban elek, es it van egyenruha a suliba, de szerintem nagyon gazz. fekete cipo, fekete gatya vagy szoknya, feher polo. Es olyan rossz mert nem lehet feher cipod mert akkor feher szoba, azaz mesz egy szobaba ahol neem csinalsz semmit csak ulsz egesz nap, 9oratol- 3:20ig, es olyan rossz mert minden nap azt kell huznod, kicsit unalmas :(
2012. jan. 30. 23:25
9/17 anonim válasza:
Mi annak idején szerettünk volna egyenruhát. Nem öltözködhettünk úgy, ahogy akartunk így sem, mert elő volt írva, hogy mit lehet felvenni.
Suli után mindenki ment a barátaival találkozni, így mi is mentünk az ultra gáz szerkóinkba...Jobb lett volna, ha mindenki egyformán jár, aztán le van a gond. Ráadásul tök jó ruhát választottunk (felmerült az egyenruha kérdés) és még az igazgató is belement.
2012. febr. 2. 19:22
10/17 anonim válasza:
nem... én jártam egy darabig Londonban iskolába, és ott muszáj volt hordani.
a szoknyával nem volt bajom, mert lehetett rövidet hordani, olyat, ami tetszett, de ilyen ocsmány nagyon bő sötétkék pulcsi volt hozzá, ami elrontotta az egészet.
egyébként meg így is csesztették egymást, nem ettől függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!