Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kedden lesz az iskolában...

Kedden lesz az iskolában fotózkodás és nem tudom mit vegyek fel aznapra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!Nagyon fiatal vagyok 11 éves lány Jövőhéten(kedden) lesz a fölsőben fotózkodás és nem tudom mit vegyek fel gondolkodtam converse cipő+cső nadrág+hosszú ujjú póló ami szürkés színű és egy tigris van rajta(ja meg kapucnis)+harisnya de ez olyan átlagos(és szép is de mind1) de igy télviz idelyén nem akarok rövid nadrágba v szoknyába menni.Na mind1 ez különösebben nem is izgatna de tavaly 4.-ben elég sz*r képek készűltek rólam (fura fejek,furcsa pózok).Ha ez számít akkor nem vagyok olyan nagyon ronda sokan mondják hogy szép vagyok de ez nem hencegés.meg 40 kiló vagyok ha ez fontos.Nem akarom elszúrni a mostani képeket.Ja meg ilyen válligérő hajam van fufruval és azzal is nem tudok nagyon mit kezdeni talán igy hagyom simán nem összefogva. Előre is köszi.Ne hülye válaszokat irjatok ha lehet!! Köszi!

11/Lány

2011. nov. 26. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Egy ilyen pont jó lenne: [link]
2011. nov. 26. 21:17
 2/8 Pepebaba ***** válasza:
100%
Őmm.. Ha szoktan nézni a Disney Channelt, azon belül a shake it up-ok akkor Bella (CeCe) haja talán hasonlít a tiédre. Ha hullámos hajad van fogd laza, 2 copfba és vegyél alá sötét színű csőgatyát, sötét szinű convese cipőt, felsőnek meg valami szürkét vagy feketét... :) Előző... te nem vagy normális... ><
2011. nov. 26. 22:13
 3/8 Pepebaba ***** válasza:
100%
Ha új ruhát szeretnél a fotózásra akkor szerintem jó bolt pl a NewYorker, C&A, H&M és ilyesmik...
2011. nov. 26. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Leggins egy tunikával? plusz csizma :)
2011. nov. 27. 10:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg a másodiknak és igen hasonlit a hajam Belláéra.De bár az elején leszöeztem hogy hülye válaszokat nem kérek úgy látszik az első nagyon nem tud olvas vagy csak nagyon jó kedvében volt. Köszönöm aki még akar az irhat. :)
2011. nov. 27. 10:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónak mondom hogy ha 14 vagy 15 éves lennék akkor tuti hogy felvenném de mivel csak 11 éves vagyok nem veszem fel meg anyának is mutattam és neki is tetszett csak még a legginshez kicsivagyok.:) de tunika az jó ötlet! ;)
2011. nov. 27. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Második válaszoló: ez nagyon jó ötlet! :) De Roky stílusa is nagyon klassz. Én imádom a Shake It Up-ot, pedig 16 éves vagyok! :)
2012. jan. 8. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy most az ilyen kötött pulcsik is divatosak, mindenhol olyanokat árulnak. Meg az idő is olyan, hogy hideg van, szóval én azt ajánlom. Alulra meg farmer és csizma.
2012. jan. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!