Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tehetnék? Nagyon el...

Mit tehetnék? Nagyon el vagyok keseredve.

Figyelt kérdés
Eddig csak 3 melltartóm volt, pedig 16 éves vagyok. Ebből kettőt kinőttem, egy meg sportmelltartó....Apa az, akivel vásárolni szoktunk, egyedül meg sajna nem merek ruhát venni(nem részletezem:( ). Egyszer azonban elmentünk, és vettünk hármat. Nagyon megörültem, hogy végre van....erre (tudom, furcsán hangzik) de hirtelen megnőttek a melleim. Ezt nem bebeszélem, barátnőim is mondták, és én is látom. A probléma, hogy kicsik lettek a melltartóim....Mármint csak oldalt, a karom fele, és most nem tudom, mit csináljak....3000Ft volt a 3 kb, kínaisok, és azt hittem, egy ideig jók lesznek. 3000 azért az pénz. Apa adna, de nem akarom mindig leterhelni, ígyis 7-en vagyunk a családba, nem csak nekem kellenek dolgok. Mit lehetne ezekkel kezdeni?:(
2012. jan. 28. 14:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez abszolút nem luxuscikk. Ha nem akarsz egyedül menni, apukáddal meg ciki, nincs egy osztálytársnőd, barátnőd sem, aki elmenne veled? A boltig elvihet apukád autóval, oda meg már csak a lánnyal/lányokkal mész be.

Kínaiból amúgy már volt olyanom, amitől szörnyen kipattogtam és viszkettem, pedig kimostam előtte. Nagyobb ruhaboltot (pl. takko, new yorker) leárazott termékei között is találsz 1000 ft körüli darabokat! (Ha jól elcsíped, olcsóbb is lehet, mint egy-egy kínai...)

2012. jan. 28. 15:33
 12/12 anonim ***** válasza:
CSECSKANTÁR :D rohadtul felnevettem, imádom ezt a szót. :D
2012. jan. 29. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!