Mit tehetnék? Teljesen el vagyok keseredve.
Jaj de csípem mikor egy iskolás azt mondja, hogy nincs ideje erre-arra... na ne viccelj, mit fogsz csinálni napi 8 óra munka mellett, két gyerekkel, vacsit is kell csinálni meg vezetni a háztartást... A férjed majd örül, hogyha akkor is ez lesz a kifogás, miért vagy szőrös. :D
Meddig tart leborotválni? 15 perc zuhanyozással együtt. Vagy pedig havonta keress másfél szabad órát a kozmetikusra, és szorítsd össze a fogadat. Mások is képesek rá, nem te leszel a kivétel.
Egyéb ötletként vegyél egy apilátort, vagy szőrtelenítőkrémet. Persze az is drága, és nem hatásosabb a borotvánál.
Télen meg hagyd a francba akkor, úgyis hosszúnadrág-harisnya idény van.
Nem,tesztoszteronra gondoltam,az felelős a szőrnövekedésért,nem a progeszteron! Nem tudtad,hogy a nőkben is van kis mennyiségben?Sajnos valakiben több..
szerintem maradj a gyantánál. lehet kapni nem valami drágán (én anno az auchanban vettem), az első egy-két alkalom tényleg irtóra fáj, de utáni hozzászokik a bőröd és nagyon fel se szisszensz.
gyantapatront meg találsz mellé pl. a dm-ben, meg lehúzócsíkot.
én ezt javaslom, mert a borotválás csak ront a helyzeten.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!