Fiúk! Ha nektek azt írja egy lány, hogy elmegy fürdeni akkor elképzelitek meztelenül vagy tök mind1, hogy ezt írja? :D
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:01
1/5 anonim válasza:
tökmindegy..ha valakit elképzelek meztelenül, akkor azt nem csak akkor, ha azt írja, hogy elmegy fürödni.
18/f
4/5 anonim válasza:
Inkább elképzelem, hogy per pillanat izzadságszaga lehet és mosatlan a haja és a foga is, brrr... az higiénia pillanatnyi hiánya cseppet sem szexis.
5/5 anonim válasza:
Ha elmegy fürödni akkor menjen, bár volt egy csaj ismerősöm aki a laptopját oda tette a kád mellé és úgy webkameráztunk. Ő a kádban ült meztelen volt csak barátok voltunk de nem volt szégyenlős simán bekapcsolta a webkamerát sőt amikor kiszállt akkor teljesen láttam meztelenül, jó teste volt meg dicsértem is és persze stíröltem mint állat, de nem zavarta őt. Kicsit nyomultam is rá utána de lepattintott mert mondta hogy csak barátok vagyunk semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!