Csajok miért méregetik egymást, ha egy másik lány ugyanúgy, vagy jobban van felöltözve?
Szerintem annyira azért nem beteges... Egyszerűen szeretnénk a legjobb formánkat hozni. Sajnos manapság azonnal leírnak az alapján, ahogy kinézel; pedig néha igazán jó érzés lenne pl. kényelmes bő pulcsiban jönni melózni... Csak akkor rögtön elterjed rólad hogy milyen slampos és nagymamás vagy... :/
De egyébként szerintem ti férfiak is jobban megnéztek egy csinosan felöltözött nőt, mint aki nem figyel oda a dologra.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: jól írták előttem, ez olyan összehasonlítgatás. Én általában azért figyelem a többi nőt, hogy ötletet merítsek belőlük. :) Ilyenkor az ember néha irigykedik egy kört, hogy neki mennyivel jobban áll, vagy hogy milyen csinos kabátja vagy cipője van, aztán el is múlik az egész. :)
Én általában csak akkor nézek meg egy csajt, ha jól van felöltözve. Olyankor órákig is elnézegetném. Még akkor is, ha nem az én stílusom szerint van felöltözve, de neki iszonyú jól áll. Persze ez nem a tizenéves fiatalokra vonatkozik, akik egytől egyik ugyanúgy néznek ki, hanem az idősebb lányok, akiknek van saját stílusuk. Főleg akkor, ha olyan ruhát látok rajtuk, ami nekem is nagyon tetszik. Ilyenkor nem fogom utálni, meg csúnyán nézni rá, mert neki már van olyanja, sőt, örülök, hogy élőben is megnézhetem, nem csak kirakatban, vagy képen.
Szóval nem irigységből szoktam őket megnézni, csak ha valami szép/jó cuccot látok rajtuk.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!