Lányok, titeket nem szokott elfogni az az érzés, amikor nézitek egy másik lány képeit, hogy "úristen, milyen szép, milyen jók a ruhái"?
Nem, mert rájöttem., hogy ami a képeken van, az nem valóság... én ismerek olyat, aki bemegy egy üzletbe "felpróbálni" a ruhákat és lefényképezik és felteszik a netre és jön a komment h hűű de jó ruháid vannak, közben putriban élnek...
De ha élőben látok az utcán, az más. :)
Dehogynem...
Sőt mondok jobbat...a képei szépek,mert arra van esze hogy photo shopozzon,de másra nincs....
Én úgy vagyok vele hogy szebb,csinosabb de lehet hogy semmire nem megy vele,mert én is szép vagyok meg csinos lehet nem annyira de azon hamarabb lehet vátoztani egy sminkkel meg egy jó rucival,mint neki egy óra alatt az agyán....Szóval lehet valaki szép és okos,meg szép és buta...
Én a kettő között vagyok,aminek roppantul örülök,bár én a fejem mindig nagynak látom,de megbékélek vele,megt az enyhe szájfény optikailag hosszítja az arcom...
(sminkes vagyok ilyenekkel nincs gondom,szebb munkát tudok mint a photoshop :D :D ....)
lehet h photoshoppal csak a ptikat szedik le, nekem olyan van amitől a kép színesből feketefehér lesz, vagy szépia, tehát barnított, meg beszúrok a hajamba egy virágot, de nem változtatok se az arcomon, se az alakomon, képeken meg pati úgysem látszik, illetve amúgysincs, tehát én valóságban is úgy nzek ki, és nem karikatúrát csinálok
és sok dögös nő van
Kis koromban így volt, de kinőttem :P
Most totál boldog vagyok:))))))
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!